Sinds een paar dagen heb ik de polar Vantage M in mijn bezit, een zwarte in maat s/m. Ik ben er erg blij mee, het horloge en ook de app zijn erg makkelijk in gebruik en geven veel informatie, die volgens mij redelijk nauekeurig is. Ik heb het horloge oa gebruikt tijdens het zwemmen en dat werkt perfect; zwemslag, snelheid, hartslag, alles wordt bijgehouden.
Een aantal functionaliteiten is er nu nog niet, zoals notificaties, maar die staan wel gepland. De volgende update is in februari en als het goed is krijg ik dan berichten te zien op het scherm.
De schrijver van de vorige review is negatief over de scherpte van het scherm. Ik vind het juist wel prettig dat er niet continu zo'n lichtbak aan mijn pols hangt. Een ander voordeel is dat mede hierdoor de batterij langer mee gaat dan bij andere sporthorloges. Indien gewenst kan het scherm worden verlicht. De duur van die extra verlichting had wat mij betreft wel wat langer mogen zijn.
Op internet zag ik dat het horloge werd aangeprezen als zijnde een sporthorloge dat oogt als een elegant dameshorloge. Als de diameter van de kast een centimeter minder was geweest dan was dat het geval, nu niet. Het horloge is niet elegant, wel erg mooi.
Al met al een fijn sporthorloge dat mooi oogt en bovendien zijn werk goed doet.
Pluspunten
- mooi design
- veel mogelijkheden
- polar flow app
- lange batterijduur
Minpunten
- groot
- nog niet alles doet het (wachten op updates)