Terug naar staafmixer

Beste deals
-15%
Laagste prijs ooit
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 87 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3000 WH Smoothie+ op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Lamia26-06-2019

good quality

This mixer is very convenient to use, easy to clean and its engine is enough strong to make smoothie. Good quality with reasonable price.
Simone06-06-2019

Mooi cadeau voor mijn moeder

Mijn moeder is erg blij met deze nieuwe staafmixer. Haar vorige was ook een Braun en daar was ze ook tevreden over. Het is een krachtig apparaa...
Bas01-06-2019

Braun Mixer MQ 3000

Fijn product. Stil en krachtig. Maakt gladde smoothies en andere sauzen/ mixen. Twee standen met krachtige motor.
Marry01-06-2019

Fijne staafmixer

Ik vind het een fijne staafmixer, ligt prettig in de hand, maakt weinig geluid en is snel in het pureren van het eten.
Pluspunten
  • Weinig geluid
  • Snel
Jan18-05-2019

Vertrouwde goede kwaliteit

Heb eerder een staafmixer van Braun gehad, en ben daarover zeer tevreden. De oude was aan vervanging toe, en dan is deze Braun MQ3000WH Smoothie+...
Pluspunten
  • makkelijk schoon te maken
  • te gebruiken met diverse onderdelen
  • krachtig
  • eenvoudige bediening
RB17-05-2019

Voor een snelle Smoothie moet deze staafmixer gebruiken.

Precies zoals ik gewenst had krijg je een snelle heerlijke smoothie. Maar ook voor het crashen van ijsblokjes is hij ideaal.
Erica17-05-2019

Werkt goed, spat niet

Fijne staafmixer, werkt goed en spat niet. Is makkelijk schoon te maken in de vaatwasser (het motorgedeelte alleen met een vaatdoekje).
Pluspunten
  • Spat niet
  • Werkt goed
  • Goede prijs
Pennings16-05-2019

Mooi model

Een niet te dure staafmixer met een mooi en simpel design. Mixt goed en spettert weinig. Ideaal om soep mee te maken
Pluspunten
Minpunten
  • Niet veel hulpstukken
Annie13-05-2019

Staafmixer

Sterke motor goed resultaat bij het vermalen tot een zachte soep en smoothie. Gebruiksvriendelijk weinig lawaai.
Pluspunten
  • Sterke motor
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Geen extra slagroomklopper
An11-05-2019

Handig en snel pureren

Handig voor babyvoeding snel te pureren of soepen en sauzen of smoothies te maken. De messen kun je goed afspoelen en kan in de vaatwasser.
Pluspunten
  • compact
Visser08-05-2019

Lekker solide staafmixer

Degelijk apparaat, goede kwaliteit, werkt prima. Fijn voor het pureren van soepen en smoothies! Wordt hier ongetwijfeld veel gebruikt.
Mel08-05-2019

Goed product

Ben er erg tevreden over. Erg functioneel en gebruiksvriendelijk Beveel het van harte aan om dit product aan te schaffen