Houdt heel fijn vast en rolt makkelijk. Prima simpele bediening ook.
Heeft 3 standen en gaat telkens automatisch op de middelste, dit is echter veel te zacht. Ook de hardste stand vinden wij te zacht. Je moet zeker 3 a 4 keer over elk stuk vloer om een beetje zand of strijkkralen opgezogen te krijgen. We hebben de stofzuiger dan ook teruggestuurd ter controle en kregen de opmerkingen 'filter schoonmaken, verder niks aan de hand'. We hadden hem pas net enkele weken en een paar keer gebruikt, verminderd dan al de werking door het filter??? Dat wordt wekelijks dat hele ding uit elkaar halen en schoonmaken...?!
De stofzuiger en kruimeldief kunnen niet onder lage tafels/kasten/ randen. Je krijgt opzetstukken maar die kunnen niet op de stofzuiger bewaard worden en als ik dus boven zuig haal ik niet telkens de onderdelen beneden erbij. Beetje onhandig. Het mondje van de kruimeldief zuigt ook niet prettig. Daar moet ook een opzetstuk op o.i.d.
Als je de kruimeldief eraf gehaald hebt en weer terugplaatst terwijl de stofzuiger aan staat gaat het borsteltje in de kop niet weer opnieuw draaien. Dan moet je hem eerst uit en aan zetten. Onhandig..
Dan als laatste blijven haren vastzitten in de borstel en draaien ze er helemaal omheen vast. Na elke beurt moet ik dit letterlijk losknippen. Met 3 langharige dames in huis is dat zeer onhandig.
Al met al echt niet tevreden voor dit vele geld. Hij blijft mooi en goed aanvoelen maar de werking is ruk. Spijt dat ik deze gekozen heb want nu moet ik het er toch mee doen ;)
Pluspunten
- uiterlijk
- makkelijk op te laden
Minpunten
- zachte zuigkracht
- borstel draait niet na terugplaatsen kruimeldief
- staat telkens automatisch op stand 2 ipv 3
- haren draaien vast in borstel