Sinds een aantal jaar gebruik ik een steelstofzuiger, dit is hartstikke handig maar ik ben op zoek naar een stofzuiger met zak die ik ook kan gebruiken. Sinds twee weken heb ik deze AEG stofzuiger thuis en graag schrijf ik een review om jullie er meer over te vertellen!
De stofzuiger wordt met verschillende accessoires geleverd, een duidelijke handleiding en de stofzuiger heb je binnen enkele minuten geïnstalleerd. Nadat de stofzuiger 'gebruiksklaar' was, ben ik direct mijn woning gaan stofzuigen.
Deze stofzuiger heeft een enorme zuigkracht en hij is erg stil. Je kan de verschillende accessoires erop zetten voor bijvoorbeeld het schoonmaken van je meubels etc. Dit vind ik ook erg handig. Elke dag stofzuig ik normaliter met de steelstofzuiger, maar ik schrok er wel van wat er in de bak zat van deze stofzuiger. Hij zat behoorlijk vol en dit had ik niet helemaal verwacht aangezien ik elke dag stofzuig. Hierdoor zie je wel, dat de zuigkracht goed is en dat hij alles mee neemt!
Wat ook fijn is aan deze stofzuiger, is dat hij een erg lange snoer heeft zodat je niet hoeft te verwisselen van stopcontact. Maar dit heeft natuurlijk ook te maken met de grote van je woning :-). Bij mij kon ik de gehele beneden verdieping in één keer schoonmaken.
Omdat het een stofzuiger zonder stofzak is, kan je hem makkelijk legen zodat je altijd een lege bak hebt als je weer gaat stofzuigen.
Ik zou deze stofzuiger zeker aanbevelen!
Minpunten
- Geen bergruimte voor accessoires