Update: Begin juli een vervangende steel gekregen. Apparaat zuigtabletten super fijn, en is lekker wendbaar. De lamp voorop laat goed het vuil zien, wat een handige feature is. Apparaatvleeegmakenngaat ook erg makkelijk
Zijn er verbeterpunten? Ja zeker. De motor met accu is best zwaar. Gelukkig gebruiken wij de stofzuiger vooral voor de kleine zuigflessen, zoals na het eten snel de vloer doen.
De conclusie: fijn apparaat, maar geen vervanger voor onze traditionele stofzuiger. Die blijft voor het grotere werk.
28 juni: We zijn een week verder. Tot nu toe 0 meter met de stofzuiger gezogen. Ik wacht nog steeds op een reactie van Insiders. Hun Campagne manager zou contact met mij opnemen... niets gehoord. Op mijn vraag of ik de stofzuiger wel als kruimeldief mag gebruiken (want een steelstofzuiger zonder steel is wat mij betreft een kruimeldief) heb ik tot nu toe geen reactie mogen ontvangen. Dus tot nu toe staat de doos al 8 dagen stof te vangen.
20 juni: Vandaag de Bosch unlitited 7 opgehaald bij het pick-up punt. Thuis gelijk de doos open gemaakt en jammer. De accu heeft niet vastgezeten. Deze kon vrij door de doos stuiteren. Gelukkig zijn accu's sterk, dus toch verder gegaan met uitpakken. De motor ziet er goed uit en voelt prettig aan. Helaas is de steel defect, en kan ik deze niet zelf maken. Kijken hoe Bosch dit oplost, maar dat zal vast goed zijn.