ik heb deze stofzuiger nu een aantal dagen in mijn bezit en ik ben er erg tevreden mee, hij zuigt zonder moeite alles op zonder overal meerdere keren overheen te gaan.
op de steel zit een schuifje die je kan verzetten voor bijvoorbeeld meubels, harde vloeren en kleden/vloerbedekking. op het voetstuk heb je ook een knop die je om kunt zetten voor kleden/vloerbedekking en harde vloeren
het kleed zuigt hij moeiteloos schoon,vond dit altijd een rot klus, maar dit is nu zo gepiept.
de opvangbak is makkelijk eraf te halen en te legen. je kan hem schoonmaken met water, verder staat er max afgebeeld zodat je kunt zien wanneer je hem moet legen.
er zitten ook filters in die je kan schoonmaken met water
verder zitten er 2 mondstukken bij. 1 met en borstel en een smalle lange. de smalle lange zit in een houder die aan de buis vastzit en de borstel kan je gebruiken door de buis er af te halen en de borstel naar beneden te schuiven, ideaal, geen gedoe met losse onderdelen.
de stofzuiger rolt makkelijk achter je aan, en hij is lekker compact, je kan hem op 2 manieren opbergen: de stofzuiger rechtop zetten en de zuigmond eraan vast te haken, of gewoon recht laten staan en de zuigmond aan de achterkant vast te haken
Het enige nadeel tot nu toe vind ik de kleine opvangbak.