- 11% Philips XD6122/12 Tas
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips XD6122/12 Tas op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,5

Ahrouch 23-11-2024

Prima stofzuiger

Geschreven voor: Philips XD6122/12 Tas

Wij hebben de stofzuiger in opdracht van review.nl getest. Wij geven de stofzuiger een 8 op 10 omdat we tevreden zijn over de stofzuiger. De zuigkracht is heel goed en sterk. Ook kun je de zuigkracht zelf verstellen wat ten goede komt van het gebruisgemak. Door het licht bij de zuigmond kun je daarnaast ook stof veel beter zien en daardoor effectiever schoonmaken. Met de rubberen stootrand kun je tegen iets aanstoten zonder beschadigingen waardoor het stofzuigen met nog meer gemak kan. Klein puntje is het lawaai dat de stofzuiger, naar onze smaak, toch iets te veel maakt. Het geluid had iets minder gemogen.

Pluspunten

• Zuigkracht (verstelbaar)
  • Verlicht mondstuk met stootrand

Minpunten

• Geluid

Movanrooij 22-11-2024

Top stofzuiger

10,0
Ik heb deze philips stofzuiger mogen testen, wat een geweldige stofzuiger, de zuigkracht is echt top, er zitten verschillende hulpstukken bij, het brede hulpstuk is erg fijn voor het tapijt op de trap te stofzuigen, en ook het smalle hulpstuk voor in moeilijke hoekjes waar je normaal gesproken niet goed bij kunt, het allerfijnste vind ik de lampjes aan de stofzuiger voet, door het licht zie je haren en pluizen op de vloer die je normaal gesproken niet goed ziet liggen, ik ben helemaal verkocht, zal niet vlug meer een stofzuiger kopen zonder verlichting aan de voet

Pluspunten

• Zuigkracht
  • Verlichting op de vloer

Remko777 22-11-2024

Licht en praktisch

Geschreven voor: Philips XD6122/12 Tas

Ik had het geluk deze stofzuiger te mogen testen en de zuigkracht is echt heel erg goed. Het apparaat zuigt consistent krachtig (ook de zijkanten!) en haalt stof en vuil moeiteloos weg. Het LED-mondstuk is niet alleen innovatief maar ook praktisch; het lichtje helpt enorm bij het schoonmaken van donkere plekken. De stofzuiger rolt gemakkelijk over de vloer en voelt daardoor erg gebruiksvriendelijk aan. De accessoires zijn functioneel, en het lichte gewicht van de stofzuiger zelf maakt hem prettig in gebruik. Klein minpunt is de wat korte kabel, maar dat doet niets af aan het geweldige schoonmaakresultaat.

Pluspunten

• Zuigkracht
  • Wendbaarheid
  • Accessoires

Minpunten

• Kabellengte

Kelsje 21-11-2024

Prima stofzuiger

Geschreven voor: Philips XD6122/12 Tas

Wij hebben deze stofzuiger een paar weken mogen testen en zijn heel tevreden.
Wij hebben een groot huishouden met meerdere dieren, waaronder een langharige herder. Dus wij hebben een goede stofzuiger nodig.
De zuigkracht is prima en de stofzuiger is licht en compact. De lichtjes bij de stofzuigervoet zijn fel en handig.
Enige nadelen zijn de korte snoer (vinden wij) en dat hij niet aangeeft wanneer de zak vol is.
Maar voor de rest is het een prima stofzuiger voor deze prijsklasse!

Pluspunten

• Zuigkracht
  • Compact

Minpunten

• Korte snoer
  • Missende indicator

Rijneveen 21-11-2024

Fijne stofzuiger

Geschreven voor: Philips XD6122/12 Tas

Ik heb deze stofzuiger mogen testen. Gebruik hem nu enkele weken en een fijne en stevige stofzuiger. Kan tegen een stootje. Is wat zwaar maar rijd en beweegt soepel.
De zuigmond en het meubel stuk is fijn als afwisseling tijdens het stofzuiger. Even over de tafel of de trap tussendoor is geen gedoe.
De zuigkracht is hard! Gebruik hem op halve kracht en dat is prima. Zeker voor haren van ons, de hond en zand.
De machine ziet er mooi uit en doetwaar die voor is. Geen gekkigheid maar gewoon een goede en degelijke stofzuiger!

Pluspunten

• Degelijk
  • Harde zuigkracht

Minpunten

• Zuigmond

Lvc1979 20-11-2024

Fijne compacte stofzuiger

Geschreven voor: Philips XD6122/12 Tas

Een fijne licht gewicht stofzuiger. Compact, makkelijk wendbaar, en met een leuk design. De zuigkracht is verassend goed, zowel op gladde vloeren , als op tapijt. Hij zuigt echt alles op, zelf de kruimels en stof uit de hoekjes neemt ie mee. TriActive+LED-mondstuk laat je echt alle stof zien, dit heeft mij echt verrast, en erg blij mee. De opzet stukken zijn handig, vooral die voor mijn bankstel. Minpunt vind ik het korte snoer, en toch best nog lawaaierig. Al met al een fijne goede stofzuiger waar ik hopelijk lang plezier van ga hebben.

Pluspunten

• zuigkracht
  • design

Minpunten

• korte snoer
  • geluid

Youssra 17-11-2024

Fijne compacte stofzuiger

Geschreven voor: Philips XD6122/12 Tas

Ik heb deze stofzuiger nu een aantal weken in gebruik en ik gebruik hem nog steeds met plezier. De stofzuiger is licht en wendbaar, wat het gemakkelijk maakt om deze te gebruiken. De zachte bumper is ook heel fijn zodat je meubels etc niet beschadigen. Wat ik ook heel fijn vind is de geïntegreerde borstel, zo kan ik makkelijk mijn meubels en de trap schoonmaken zonder weer te zoeken naar de hulpstukjes. Tenslotte is het ledlicht echt een pluspunt.

Een minpuntje vind ik wel de lengte van het snoer, deze had langer gemogen. Daarnaast zou het fijn zijn als de hulpstukjes in de stofzuiger opgeborgen konden worden.

Pluspunten

• led licht
  • lichte stofzuiger
  • geintegreerde borstel

Minpunten

• kabel lengte
  • geen opbergruimte hulpstukjes

Tiem93 14-11-2024

fantastische stofzuiger

Geschreven voor: Philips XD6122/12 Tas

Ik raad deze stofzuiger aan! Ik heb de Philips 6000 series stofzuiger XD6122/12 voor een periode mogen testen en dit zijn mijn bevindingen. De Philips 6000 series heeft een zogenaamde TriActive + LED mondstuk. Dit mondstuk is voorzien van een ledlamp aan de voorzijde. Hierdoor zie je goed de stof en rommel liggen en kan je dit goed opzuigen. Dit is mogelijk door de krachtige motor die op zelfs de laagste stand alles weghaalt. Het mondstuk is van zichzelf wel zwaar wanneer je deze moet optillen. Maar wanneer deze op de grond staat merk je hier niks van en kan je bewegelijk stofzuigen. De motor van de Philips 6000 series maakt veel lawaai, zeker wanneer je deze op maximaal zet. Ikzelf gebruik de stofzuiger niet op de maximale stand omdat dit niet nodig is. Er zit op het handvat van de Philips 6000 series stofzuiger een geïntegreerde borstel, die je makkelijk kan activeren door deze naar beneden te schuiven. Dit werkt erg makkelijk zeker wanneer je randjes of hoekjes wilt bereiken. Verder zitten er twee mondstukken bij voor het handvat. Eén daarvan is een mondstuk bedoeld voor de meubels en om hondenharen weg te halen. De andere is een smal mondstuk, goed om bijvoorbeeld tussen de kussens van de bank schoon te maken. De Philips 6000 series stofzuiger is een compact model en is erg gebruikersvriendelijk

Pluspunten

• Krachtige motor
  • Geïntegreerde bostel

Minpunten

• Motor maakt veel lawaai

m**************@g******** 14-11-2024
Geschreven voor: Philips XD6122/12 Tas

De Philips 6000-serie TriActive+ LED XD6122/12 is ideaal voor tapijt. Wat opvalt, is de krachtige zuigkracht die niet alleen vuil van de vloer haalt, maar ook diep in het tapijt reinigt. De AirflowMax-technologie maakt dit mogelijk door een constante luchtstroom te waarborgen. Het TriActive+ LED mondstuk helpt me om zelfs het kleinste vuil op te sporen, en het meubelmondstuk is perfect voor het reinigen van meubels. De geïntegreerde borstel is ideaal voor hoeken en randen. Het mooiste is de manier waarop de stofzuiger soepel over het tapijt glijdt, zonder vast te lopen, waardoor het schoonmaken veel gemakkelijker is. De resultaten zijn absoluut top!

Kolibri2222 13-11-2024

Goede gebruiksvriendelijke stofzuiger

Geschreven voor: Philips XD6122/12 Tas

Deze Philips 6000 series XD6122/12 stofzuiger heeft mij positief verrast met slimme innovaties en gebruiksgemak. De stofzuiger is opvallend lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk te tillen is, zelfs bij het schoonmaken op meerdere verdiepingen. De AirflowMax-technologie ondersteunt de luchtstroom, maar ik vind de zuigkracht zelf wel iets aan de zwakke kant. Wat echt handig is, is het meubelmondstuk dat geïntegreerd is in de stang – altijd binnen handbereik voor snelle schoonmaakklusjes. Daarnaast maakt het TriActive+ LED-mondstuk stof en vuil op de vloer goed zichtbaar, wat zorgt voor een grondiger resultaat. Al met al ben ik erg tevreden met deze stofzuiger en de functies die het schoonmaken eenvoudiger maken. Ik heb deze stofzuiger mogen testen en ben blij verrast met het totaalpakket aan functies!
Mvrgrt. Kolibri2222

Joanna A. 11-11-2024

Degelijke stofzuiger

Geschreven voor: Philips XD6122/12 Tas

Vindt het een zeer degelijke stofzuiger. Heeft een goede zuigkracht en een heel prettig led licht aan de zuigmond waarmee je letterlijk elk vuiltje ziet liggen en dus elke ruimte heel grondig kan schoon zuigen. Erg prettig ook het geintreggeerde borsteltje aan slang waarmee je heel goed zonder krassen langs plinten en kozijnen kan gaan. Ook de meubelzuigmond is perfect, ook kattenhaar zuigt ie eenvoudig op. Hij is licht en wendbaar en ziet er zelfs best goed uit. De enige twee minpunten vindt ik zijn het korte snoer naar stekker en de vrij korte slang. Verder zeer goede stofzuiger.

Pluspunten

• Led verlichting
  • Zuigkracht

Minpunten

• korte snoer naar stekker
  • korte slag

ReviewerAmsterdam 11-11-2024
  • Product getest

Handige stofzuiger zonder te veel poespas

7,0
Mijn oude stofzuiger was aan vervanging toe, en de Philips 6000 met de TriActive+ LED-zuigmond viel me op door zijn recht-toe-recht-aan-ontwerp. Nu is het natuurlijk vooral interessant hoe het presteert.

Het toestel is verrassend licht en wendbaar, wat stofzuigen veel gemakkelijker maakt zonder het steeds om te laten vallen, iets wat mijn vorige stofzuiger vaak deed. De 900W motor is krachtig en produceert minder geluid dan ik had verwacht.

De zuigkracht voldoet, maar iets meer vermogen zou fijn zijn. De LED-zuigmond is super handig om zelfs kleine stofdeeltjes te zien. De ingebouwde mondstuk is voor mij misschien wel het grootste pluspunt omdat ik vaak afwissel van mondstukken tijdens het stofzuigen. Dit scheelt weel gedoe en je hebt het in één soepele beweging.

Ik heb deze stofzuiger mogen testen.

Pluspunten

• Led om stof zichtbaar te maken
  • Handig ontwerp
  • Geen poespas

Minpunten

• Ik had iets meer zuigkracht verwacht
  • Ingebouwde borstel zal snel slijten