Bosch BBS1041RBA

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

Susannev92 22-11-2024
  • Product getest

Topprestaties - aanrader deze stofzuiger!

Geschreven voor: Bosch BBS1041RBA

Wat een fantastische stofzuiger! Hij is qua design super mooi, heeft aan lange batterijduur, verlichting bij de stofzuiger mond op de grond. Maar bovenal is de zuigkracht fantastisch - je hoeft echt maar 1 keer ergens over heen te gaan en alles is weg. Op het kleed gaat hij automatisch in een andere stand (meer kracht) wat ook resulteert in hetzelfde resultaat - alles is in 1 keer opgezogen. Het geluid is daarnaast ook nog eens heel zacht. Het legen van de stofzuiger gaat makkelijk en je kan het ook even aanduwen als je net nog niet klaar bent! Dit is echt je geld waard - zo wordt stofzuigen weer leuk! Wat ik bij handstofzuigers een minpunt vind is dat het wel wat zwaar is - dat geldt ook voor deze.

• Zuigkracht
  • Batterijduur
  • Weinig geluid

Minpunten

• Voelt wat zwaar

Evimeijer 22-11-2024
  • Product gekocht

Bosch heeft een indrukwekkende stofzuiger op de markt gezet.

10,0
De Bosch unlimited 10 is een klasse apart met de mogelijkheden en nieuwe functies die ik niet eerder heb gezien. Het Beschikt over verschillende mondstukken voor diverse klussen. Tapijtstuk of een mondstuk om tussen nauwe spleten te komen. Waar het echt uitblinkt, is de sensor die je laat weten dat de oppervlakte werkelijk schoon is door middel van een led ring die aangaat. Vaak denk je dat de oppervlakte schoon is maar is er in wezen nog genoeg stof die je alleen ziet vanuit een bepaalde hoek met licht. Hierdoor let ik eigenlijk minder op de oppervlakte omdat ik weet dat het mij zal waarschuwen. Onder banken en bedden is vaak lastig om bij te komen vanwege de lage hoogte. De stofzuiger kan hier gemakkelijk bij zonder helemaal te bukken door de knik in het midden. Als je het niet meer nodig hebt, maak je het recht en klikt het vast zodat het niet buigt zonder dat ik het wil.

Pluspunten

• kan onder lage meubels
  • sensor voor vuil

BroersL 22-11-2024

Fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BBS1041RBA

Dit is een heerlijke steelstofzuiger als je niet te veel poespas wilt, je krijgt een aardige hoeveelheid accessoires mee. Maar als je dit apparaat gewoon in zijn houder plaatst in aan de lader, heb je meer dan genoeg.

Als je snel even een rondje wilt doen, op eco stand, haal je het huis rond prima. Je kunt dan ongeveer 50 min stofzuigen. Dat zie je op het display aan de hoeveelheid minuten die je nog hebt. Ga je voor de auto stand, dan halveert dit minimaal en kan je nog maximaal 20 min stofzuigen. Dat is voor mijn huis te weinig en haal ik een hele ronde net niet, dus ik houd het meestal bij de eco stand. Als je de turbo stand haalt, kan je echt maar een paar minuten. Deze gebruik ik dus nooit.

Wat wel handig is, is de extra lichtring die aangeeft hoe schoon de vloer is waar je op dit moment stofzuigt. Dat is echt wel mooi om te zien en geeft je een beetje een stimulans om toch nog een keertje over die plek te gaan.

Wat deze steelstofzuiger zo bijzonder maakt, is de om te buigen steel. Je kunt zo eenvoudig onder een kast stofzuigen en dat werkt in de praktijk prima. Als je hem ombuigt gaat hij wel weer heel makkelijk terug, voor mijn gevoel soms te makkelijk.
Maar kort samengevat een prima stofzuiger.

Pluspunten

• Kleuren indicatie stof
  • Oplaadpunt
  • 90 graden knikken

Minpunten

• Knikken niet altijd soepel

Anneliemaj 20-11-2024
  • Product getest

Wil niks anders meer

Geschreven voor: Bosch BBS1041RBA

Zo blij met deze stofzuiger! Altijd een snoerstofzuiger met zak gehad en nu dit, war een uitkomst. Zeer wendbaar, makkelijk op te laden en te legen. De accu gaat op de normale stand lang genoeg mee dat ik me hele huis (rijtjeshuis) kan stofzuigen. Ook het design is strak!

Pluspunten

• Wendbaar
  • Niet te zwaar
  • Accuduur

PeterL1981 19-11-2024
  • Product gekocht

Fijne draadloze stofzuiger met hulpstukken

Geschreven voor: Bosch BBS1041RBA

De stofzuiger werkt goed, de verlichting toont goed het stof en dat maakt lastige plekken goed zichtbaar. Draadloos werkt super om even snel wat plekken te stofzuigen. Heeft goede kracht op turbo stand maar de batterij had langer mee mogen gaan. Snellader is dan geen overbodige luxe (dat maakt de ster minder). De machine is wel wat zwaarder dan de vorige versie (7). Herkent zelf de ondergrond en past daarop aan (vloerbedekking). Al met al een fijne stofzuiger.

Pluspunten

• Draadloos
  • Veel hulpstukken

Minpunten

• Accu capaciteit