Ik heb recentelijk de Lenovo Plus tablet mogen testen en mijn algehele ervaring is zeer positief.
Installatie en gebruiksgemak
De installatie en opstart procedure van de tablet zijn snel en eenvoudig! Binnen enkele minuten was de tablet klaar voor gebruik. Tijdens de testperiode heb ik de tablet gebruikt voor het luisteren van muziek, kijken van series, spelen van spelletjes en maken aan aantekeningen tijdens de studie. De gebruiksvriendelijkheid is zeer hoog.
Beeld- en geluidskwaliteit
De beeldkwaliteit is indrukwekkend. De helderheid en levendige kleuren zorgen voor een zeer prettige kijkervaring. Wat pas echt opvalt is de geluidskwaliteit. De ingebouwde JBL speakers leveren een verrassend helder en krachtig geluid! Het is zelfs mogelijk om de tablet als speaker voor je telefoon te gebruiken.
Ontwerp en functionaliteit
Het ontwerp is stijlvol en praktisch. Door de speakers aan de onderkant houdt de tablet lekker vast. Een bijzonder handige functie is de ingebouwde kickstand, die mogelijk maakt om de tablet op vrijwel elke ondergrond stabiel neer te zetten. Dit maakt de kijkervaring nog prettiger.
Prestaties
Voor deze prijs-kwaliteit verhouding presteert de tablet naar verwachting. Tijdens het streamen van videos en maken van aantekeningen gaat het erg snel. Bij het spelen van spelletjes heeft de tablet iets meer moeite en wordt hij iets trager.
Pluspunten
- Uitstekend beeldkwaliteit
- Imponerende geluidskwaliteit
- Praktisch ontwerp
- Gebruiksvriendelijkheid
- Multifunctioneel