Ik wilde deze telefoon graag testen omdat ik voordelen zie. Ik ben veel onderweg en dan wil ik niet worden gestoord voor wissewasjes. Daarom is mijn mobiel nummer alleen bekend bij een kleine groep mensen en kan ieder ander mij bereiken via mijn vaste telefoon, uiteraard mét een antwoordapparaat.
Verder zijn voor mij meerdere handsets handig, omdat ik mijn werkkamer op de bovenverdieping heb. Als de telefoon gaat wil ik niet telkens naar beneden moeten lopen. Voor mensen die slecht ter been zijn en moeilijk kunnen traplopen kan dat dan zelfs gevaarlijk worden.
Maar nu de telefoon. Aan de hand van de handleiding is de telefoon snel te installeren. Deze is duidelijk met veel tekeningen. Alleen taal, datum en tijd worden gevraagd en je kunt bellen en je bent bereikbaar.
Er zijn veel instellingen/mogelijkheden, die uitgebreid zijn beschreven met uitleg en programmering. Niet iedereen heeft deze extra’s nodig (bijvoorbeeld de babyfoon), maar gelukkig zijn ze niet geactiveerd en kan iedereen de telefoon gewoon gebruiken zonder deze extra’s.
Toch wil ik enkele extra’s toelichten!
Babyfoon belt naar een andere handset of naar een externe telefoon
Equalizer geluidsysteem aan te passen (lage tonen / normaal / hoge tonen)
Alarmklok/wekker met sluimerfunctie
Niet-storen-modus met start- en eindtijd
Toetsenblokkering
Uit te breiden tot 6 handsets
Al met al een uitstekende telefoon met (te) veel mogelijkheden.
Jan S.
Pluspunten
- de extra handsets
- antwoordapparaat