onze tv mogen ontvangen. Ivm vakantie kunnen we nog niet beginnen met testen.
Tv is goed verpakt binnen gekomen. De handleiding was duidelijk en goed te volgen.
Dan de installatie... tv starten gaf al een wauw effect of je IN de tv zit.
Installeren ging ook vlot. Vast wat zenders gekeken. Camera nog niet geheel duidelijk hoe het functioneerd maar over 4 dagen uitgebreid de mogelijkheid om te testen.
Contact gehad met sony via facebook messenger aangezien we in eens niet meer met de zwarte afstandsbediening konden zappen. De rest werkt goed. Nog geen oplossing. Maar de afstandsbediening van de kpn tuner gekoppeld aan de tv zonder problemen. Ook wat veiliger kwa instellingen voor de kids
Via kpn een 4k ontvanger aangevraagd deze word binnen een paar dagen geleverd.
Om de 4k te proberen een account gemaakt bij Disney+ de kids zijn helemaal te vreden met het beeld.
Met onze vorige tv hadden we een mooie soundbar aan de tv gekoppeld alleen echo als tv geluid aan stond. Na wat lezen de hdmi arc mogelijkheid ontdekt en aangesloten. Heerlijk geen echo meer en werkt nog meer als een bioscoop gevoel.
Ik ben word steeds meer en meer enthousiast over deze tv.
De bravia cam reageerd wel bij het uitschakelen, maar nog niet de functie werkende zodat beeld/geluid aanpast aan omgeving, of als kids te dichtbij zitten dat er een melding komt. Hier ga ik nog verder in verdiepen.
Inmiddels een week verder. En steeds meer functies worden duidelijk. Super helder beeld met de 4k ontvanger.
De bravia-cam werkt nu ook heb ik het idee. Waar eerst het beeld erg fel was in de avond is het nu veel zachter aan de ogen.
Ook als de ochtend zon deels op het scherm schijnt blijft het beeld hoed helder. Geen weerspiegeling te zien.
Pluspunten
- Geen weerspiegeling
- Super scherp beeld
- Makkelijke installatie