Sony Bravia OLED XR-65A80K (2022)
Ik koop altijd een veel goedkopere televisies voor mij zelf, ik vind +- € 1.000,00 altijd goed genoeg voor een tv. Als het maar mooie kleuren had. Zij ik altijd. Maar na deze test met de Sony Bravia OLED XR-65A80K (2022) ben ik voortaan bereid om voor een tv meer te betalen.
En niet alleen om dat hij groot was 65 inch
145 cm breed 83 cm hoog.
De installatie van de tv
bezorgen en plaatsen
Het installeren was haars sneller dan het op ruimen van de doos
Dus iedereen kan dit en alles werk erg snel en makkelijk
Design
de televisie heeft een slank design waardoor het scherm extra groot lijkt. Ik heb hem nu glad / plat tegen de muur opgehangen, Om dat de kleine platte kont in de wand weggewerkt is nu net een ultra dunne tv geplakt op de wand
Beeldkwaliteit
Geniet optimaal van jouw film Deze indrukwekkende TV met De XR Oled-technologie zorgt voor verbluffend realistische beelden met meer diepte, levensechte texturen en intens zwarte kleuren. Zo beleef je films net als in de bioscoop.
Ik heb toch echt het idee dat ik nu anders naar films kijk dan de tv hier voor. je ogen zien meer in een film dan daarvoor. wat een kijk plezier voor de film kijker. ook is hij natuurlijk geschikt om gewoon tv te kijken dat doet hij ook goed.
Ambient optimization-technologie met licht en kleursensoren past beeld en geluid zich automatisch aan de omgeving aan ik vind het moeilijk om er wat over te zegen maar bij overdag een donkere film kijken was voorheen vaak lastig nu kunnen we dankzij deze optie toch film kijken en zien we ook met zon de film voor heen misten we stukken om dat we niets zagen top uitvinding
Geluidkwaliteit
Het geluid komt uit je scherm. hoe kan het, maar dit moet je beleven.
Geniet van de meest geavanceerde geluidservaring dankzij
het Sony’s Acoustic Surface-techniek bekijk je alles met surroundsound uit de tv met verschillende speakers en subwoofers in je tv is het een fijn en goed geluid Bij films spectaculair als je hem lekker hard zet. Maar ook bij gewoon tv kijken is alles prettig om te horen ook kan je hier verschillende optie in instellen wat jij prettig vind maar voor mijn top geluid sorry buren maar mijn tv staat tegenwoordig wat harder
smart tv
De tv is zeer gebruiksvriendelijk, je kunt je persoonlijke apps op de home-page plaatsen alles is ook lekker groot en overzichtelijk en op de afstandsbediening zitten een aantal handige sneltoetsen voor Netflix, Disney+ en prime video.
Alles werkt erg vriendelijk en prettig
gamen
ik heb de televisie ook veel gebruikt om te gamen op mijn Playstation 5. Vooral met de Playstation 5 merk ik dat deze televisie echt kwaliteit van een nieuwe generatie levert. Dat komt door de Auto HDR Tone Mapping en Auto Genre Picture mode Het beeld is zo ontzettend vloeiend, ik word er gewoon blij van gamen is nu nog leuker
Afstandsbediening
Is een afstandsbediening hij doet wat hij moet doen en licht goed in de hand
Conclusie
Zeer goeden televisie tuurlijk kost hij wat geld maar ik vindt dat ik er veel kijk plezieren en genot voor terug krijg super mooi levend geluid en een special diep kleurrijk beeld kwaliteit het is een aanrader
Pluspunten
- Vanuit elke hoek scherpe en rijke kleuren
- game PlayStation 5
- Sony’s Acoustic Surface-techniek