Wij hebben deze televisie een aantal weken mogen testen.
Hij kwam netjes verpakt bij ons binnen, inclusief een voet (los verkrijgbaar) waarop hij zonder op te hangen zou kunnen staan. Standaard wordt hij geleverd met muurbeugel, waardoor hij echt heel dicht bij de muur komt te hangen. Persoonlijk vind ik dit wel zo strak. Design is over het geheel mooi en mooi metalen dunne rand.
Bij het installeren lukte het niet om het aan het wifi netwerk te koppelen, maar na dit over te slaan, lukte het wel vanuit instellingen gewoon.
Als hij dan eenmaal aanstaat en in mijn geval kijkt via de apps, wat een onwijs scherp beeld. Dan zie je pas hoe mooi Oled eigenlijk is. Zwart is ook echt zwart. Reflectie van ons grote raam, heb je praktisch geen last van.
Je kan ook door een wizard lopen, om je eigen smaak van kleur intensiteit te kiezen.
Handig dat je de afstandsbediening ook nog extra kan programmeren met snel keuzes, waardoor je naast de standaard apps, ook je eigen apps snel kan starten.
Je kan hem ook nog als schilderij of fotogalerij gebruiken.
Normaal gesproken heb ik een soundbar voor het geluid, maar ook hier vond ik het geluid prima eigenlijk. Helder en volle klanken.
Wat ik wel uit heb gezet is de stem bediening, aangezien die ook als hij uit stond, soms toch onnodig reageerde.
Ondersteuning van Airplay en Chromecast maakt hem wel compleet, ook omdat je niet alle apps voorhanden heb via WebOS.
Het enige echte minpunt voor mij is wel de prijs, maar die is ondertussen wel al licht dalend.
Pluspunten
- Beeld
- Helderheid
- Geluid
- Naadloos Design