Ik hield van de verpakking van het toetsenbord en de muis - ze waren verpakt in papier en ik kon alles gewoon netjes recyclen. Dit maakt me erg blij, want we moeten echt meer nadenken over ecologische verpakkingen en milieuvriendelijke materialen.
Ik heb deze set gekregen om te testen en ben er al een paar weken mee aan het werk. Ik ben er erg blij mee. Muis werkt niet zonder de bijgeleverde USB dongle, en mijn laptop heeft alleen usb-c poorten. Maar ik gebruik een dockingstation, waar het perfect in past en dus heel goed werkt.
De batterijduur is waarschijnlijk erg lang, omdat het toetsenbord en de muis erg snel uitschakelen nadat je ze even niet hebt aangeraakt. Het is dus inderdaad erg zuinig en je hoeft niet bang te zijn dat je hem niet uit hebt gezet (er zit ook een handige aan-uit schakelaar op zowel het toetsenbord als de muis).
De muis ligt lekker in de hand, maar volgens mijn man was hij toch iets te klein voor hem. De muis is ook erg snel en beweegt lekker over het scherm, ook scrollt hij goed.
Zowel de muis als het toetsenbord zijn inderdaad erg stil en ik had geen problemen met het werken in de co-working, maar ik kon net zo goed naar de bibliotheek gaan, want ik stoor zeker niemand. Ik ben zeer tevreden over deze set en kan hem echt iedereen aanraden.
Pluspunten
- werkt snel
- comfortabel voor handen
- stil