Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
Mooi en degelijk apparaat, duidelijke bediening en veel ruimte in de 3 lades. Ook de glazen platen onder de lades zijn handig omdat bij het ontdooien de eventuele ijsvorming makkelijk is te verwijderen.
Deze Liebherr vriezer aangeschaft en zeer te spreken over de gebruiksvriendelijkheid. De vriezer is stil en gemakkelijk in de bediening en heeft een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding. Een aanrader!
Wij hebben deze Liebherr vrieskast (tafelmodel) gekocht omdat het een zeer betrouwbaar product is. We gaan kleiner wonen en deze vrieskast past heel goed bij onze al jaren is gebruik zijnde Liebherr koelkast waar we heel tevreden mee zijn, de keuze voor Liebherr was voor ons daarom niet moeilijk, we zijn erg tevrede.
Mooie vrieskast tegen goede prijs. Veel inhoud voor dit compacte model met mooi gevormde lades. Niet de zuinigste in zijn soort, maar wel aanvaardbare stroomkosten. Hoop er lang plezier van te hebben.
De motivatie was om een nieuwere energiezuinigere diepvrieskast te kopen. Met grote diepere lades , waar de diepvriesproducten ijskoud blijven zonder dat er ijsvorming op komt.
De vriezer met 3 laden vriest goed. Het display aan de voorkant kan duidelijker. Het is klein in niet zo handig in gebruik. Verder ben ik tevreden. De laden zijn prettig in gebruik en makkelijk in en uit te halen.
We hadden vier jaar geleden ook een diepvrieskast tafelmodel aangeschaft van Liebherr. Voor uitbreiding van de vriescapaciteit hebben we een soortgelijk model gekocht omdat deze uitstekend beviel. Ze staan naast elkaar in de schuur en kunnen ook tegen temperatuurwisselingen.
De diepvrieskast heb ik speciaal gekozen om zijn zuinigheid en stilte. Had voorheen een energievreter die steeds vaker 'aansloeg' en daarbij zoveel geluid maakte dat we hem uit de keuken hebben verwijderd en in de berging hebben geplaatst. Deze is heel erg stil, ook als hij weer op temperatuur moet komen en heeft drie grote diepe lades, groot genoeg om ook hele broden snel in te vriezen. En dat toch in tafelformaat. Ook de extra snel invriesstand is handig om verse spullen snel in te vriezen. Prijs / kwaliteit is goed. Liebherr is het beste merk voor vriezers.
Een "geruisloze" diepvriezer die uiteraard doet wat er beloofd wordt. Compact en voor ons, 2-persoonshuisjhoude, zijn de 3 laden voldoende, neen zeg maar ideaal. Net iets hogere laden dan met een 4-laden diepvriezer en daardoor makkelijker in te delen. Met dank voor de snelle levering en doe vooral uw voordeel met ons commentaar.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?