We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Leuk dat jij de moeite hebt genomen om deze leuke review te schrijven.
Het doet ons goed dat jij zo tevreden bent over de vriezer.
Ook de Garantie Plus na registratie is natuurlijk mooi meegenomen.
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review!
Fijn dat de ruimte en het geluidsniveau jou zo goed bevallen.
Webcare ETNA
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review!
Fijn dat de vriezer zo goed bevalt en dat het jou gelukt is om het typeplaatje te vinden. Hopelijk heb jij deze na de registratie niet meer nodig en kan jij lang en zorgeloos genieten van de vriezer.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Michel,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met het design en de inhoud.
Fijn ook dat hij makkelijk in gebruik is.
We wensen jullie veel koelplezier!
Pluspunten
Minpunten
Beste Niek,
Bedankt voor het schrijven van deze review met dit fantastische cijfer! Fijn om te lezen dat je blij bent met de prijs- / kwaliteitsverhouding van deze vriezer.
We wensen je er nog veel plezier mee!
Pluspunten
Minpunten
Beste Anny,
Bedankt voor het schrijven van deze leuke review, leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA! Fijn dat jij zo tevreden bent met de koelkast.
Pluspunten
Minpunten
Beste Jan,
Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je opnieuw voor ETNA hebt gekozen voor jouw apparatuur en je tevreden bent met jouw keuze. Dat jij tevreden bent met jouw aankopen, is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel plezier met de vriezer.
Marijke
Pluspunten
Minpunten
Beste Monique,
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! Fijn dat deze vriezer voldoet aan jouw wensen. De inhoud, het geluidsniveau en de goede werking bevallen goed. Fijn dat ook alles goed past met een kleine aanpassing in de indeling.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Wow een 10! Bedankt voor deze topscore!
Fijn dat jij zo tevreden bent over de ruimte, de NoFrost functie en het lage geluidsniveau.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze leuke review!
Fijn dat jij zo tevreden bent met de vriezer! Het gebruiksgemak en mooie design bevallen jou gelukkig goed.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de grote vriezer. We hopen natuurlijk dat er ook zeker geen minpunten gaan komen!
Bedankt voor het schrijven van deze review en we wensen je nog veel plezier met je aankoop!
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review met het cijfer 10! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met de hoge lades en temperatuur aanduiding. Fijn ook dat de vriezer lekker stil is.
We wensen je nog veel plezier van je aankoop!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw Reijer,
Fijn om te lezen dat de vriezer aan al jouw wensen voldoet. Bedankt voor de mooie waardering.
Wij wensen jou veel vriesplezier toe.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Een 10! Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee. Bedankt voor de mooie feedback.
Veel plezier met de aankoop.
Pluspunten
Minpunten
Beste Daan,
Wat een mooie ijst met pluspunten! Heel fijn dat de vriezer zo goed bevat. Klant blij, wij blij!
Wij wensen jou veel plezier met de aankoop.
Beste heer / mevrouw,
Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de vriezer zo naar wens is.
Veel plezier met de aankoop.
Pluspunten
Minpunten
Beste Mike,
Leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de vriezer. Bedankt voor de mooie feedback en reviewscore.
Wij wensen jullie veel vriesplezier toe.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Philip,
Wat fijn om te lezen dat de je na onderzoek uitgekomen bent bij ETNA en de vriezer zo goed bevalt. Bedankt voor de mooie review.
Wij wensen jou veel plezier met de aankoop.
Beste heer / mevrouw,
Wat leuk om te lezen dat de ruime indeling en het geluidsniveau van jouw nieuwe vriezer je zo goed bevallen!
Bedankt voor jouw mooie woorden en heel veel plezier met het toestel gewenst.
Beste heer / mevrouw,
Wow, een 10! Het doet ons goed om te lezen dat je blij wordt van jouw vriezer! Daar worden wij natuurlijk ook heel blij van 😊
We willen je bedanken voor jouw mooie beoordeling en wensen je heel veel plezier van de vriezer!
Pluspunten
Minpunten
Beste Margot,
Wat leuk om te lezen dat jij volop aan het koken kan gaan en altijd genoeg ruimte hebt in jouw nieuwe vriezer!
Ook is het toestel overzichtelijk en lekker stil.
We willen jou bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen jou heel veel plezier toe van deze aankoop!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over jouw nieuwe vriezer van ETNA! De goede indeling en het geringe geluidsniveau zijn echte pluspunten voor jou.
We willen je bedanken voor deze beoordeling en wensen je heel veel plezier toe van de vriezer!
Pluspunten
Minpunten
Beste Tom,
Wow, een 10! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de ruime indeling en het design van jouw nieuwe diepvries!
We willen je bedanken voor jouw mooie beoordeling en wensen je heel veel plezier toe van deze aankoop!