Op zich een prima machine, totdat hij na één jaar en drie maanden bij het centrifugeren van een 30 graden was plotseling vreselijk lawaai maakte. Het glas van het deurtje bleek gesprongen en in scherven en splinters in het wasgoed terecht te zijn gekomen.
Met werkhandschoenen aan het wasgoed uit de machine gehaald (overal glas) en na het ophangen en droging moeten vaststellen dat we, naast de kapotte deur, voor meer dan 300 euro schade hebben doordat verschillende kledingstukken gescheurd zijn.
De oorzaak leek een enkele beugel BH te zijn geweest, ondanks dat deze in een netje zat.
Ongelooflijk dat dit gebeurde bij een machine van deze leeftijd, die in een tweepersoonshuishouden niet eens intensief gebruikt wordt. En zeker niet van een merk als Miele, waarvoor wij bewust na onze vorige machine weer hebben gekozen.
Waarschijnlijk erg naïef, maar wij hadden verwacht dat Miele zo achter haar producten zou staan, dat ze zouden vinden dat dit nooit had mogen gebeuren en dat de schade dus kosteloos zou worden hersteld.
Helaas was de reactie van Miele via de telefoon en via email onverbiddelijk: "glasschade vergoeden wij niet!", ondanks dat de machine nog ruim in de garantieperiode van twee jaar zat en er geen enkele sprake was van verkeerd gebruik van onze kant.
De monteur van Miele bleek echter klantvriendelijker: hij zag geen reden voor de glasbreuk die ons te verwijten zou zijn en wilde de deur wel kosteloos vervangen. Even leek het probleem opgelost.
Helaas bleek ook de trommel beschadigd te zijn door het glas en bij het bellen naar het hoofdkantoor over het vervolg meldde hij dat hij ons een nieuwe machine "mocht aanbieden" voor 749,-.
Daar zijn wij natuurlijk niet op ingegaan. Nog geen anderhalf jaar hiervoor hebben wij tenslotte 1000,- uitgegeven voor deze machine. Van een merk dat zelf stelt "Er is geen betere".
Een medewerker van Miele nam daarna contact met ons op en na flink onderhandelen "met hogerhand" mocht hij ons een nieuwe machine aanbieden voor 300,-. We zijn er maar op ingegaan, na een aantal weken de was doen bij vrienden en familie wil je wel van het gedoe af. Deze "grap" heeft ons dus zo'n 600 euro gekost: de nieuwe machine en de kapotte kleding.
De nieuwe machine gaat hopelijk langer mee. Maar het is wel onze laatste Miele.
Minpunten
- Kwaliteit van de deur
- Service en garantie van Miele