Coolsound.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Coolsound.nl.

Coolsound.nl stelt zich voor

CoolSound.nl is dé webwinkel van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in consumentenelektronica waarbij een scherp prijsbeleid wordt gehanteerd. Op werkdagen voor 22.00* uur besteld morgen in huis! CoolSound staat garant voor optimale service en een uitstekende garantieafhandeling. Alle artikelen worden geleverd met de volledige Europese fabrieksgarantie. *uitgezonderd bezorgservice voor grote artikelen.

Deze score is gebaseerd op 56 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Tiens 20-11-2024

Snelle levering. Geen verzendkosten.
Inhoud was prima, zoals vermeld op de site.

Davy 15-11-2024

10,0
Als een van de weinigen maakt deze site het wél waar als ze beloven ‘vandaag besteld, morgen in huis’.

Mariëlle 05-11-2024

7,0
Ik heb de koffiemachine nog maar net, tot nu toe gebruiksvriendelijk. Alleen had er voor een aanschaf van 529 euro wel een melkkan bij gekund, wordt en een snoer, want ook deze ontbrak op de plek waar de sticker wees waar die zit zou moeten. Snellere levering.

John 29-10-2024

10,0
No-nonsense. Goede, scherpe prijs en keurig volgens de beloofde tijd geleverd.

Bar 19-10-2024

volgende dag geleverd. Klokje werkte meteen perfect

Johan 02-10-2024

Bestelling geplaaatst, correct en snel afgeleverd.

MR.M@NNY 27-09-2024

10,0
Bij Cooolsound.nl een bestelling gedaan.
Helaas was de zending vernist bij Post.nl.
Zonder problemen opnieuw verstuurd door
Coolsound.nl.
Dat noem ik nog eens klantvriendelijkheid.

Yildiz 03-09-2024

Een elektrische blik opener besteld. Keurig ingepakt. Jammer dat het bij de post druk was ik kreeg het een dag later. Ik beveel het aan.

Coolsound.nl 01-09-2024

1,0
28-8-2024 15.45 uur betaal en zou donderdag bezorgd worden. Alleen maar uitstel en uitstel. donderdag niet geleverd, vrijdag niet geleverd, zaterdag niet geleverd. Nu is beloofd maandag tussen 11.45 uur en 14.15 uur.
Dus ronduit waardeloos.

Hannie 29-08-2024

Snelle bezorging van de kruimeldief. Krachtige motor en leuk design. Top!

Combi-Magnetron 04-08-2024

10,0
We zijn blij met de snelle levering vd combi-magnetron en hij ziet er perfect uit zoals aangegeven op de site. Ik zou hier zeker weer iets bestellen.

Arie 29-07-2024

10,0
Eenvoudige bestelprocedure, goede communicatie, uitstekend verpakt en snelle levering.

Fred uit Castricum 24-07-2024

Snelle levering, artikel was elders niet op voorraad hier wel. Prijs iets hoger, maar snelle levering en alles compleet

Mark Scheurwater 08-07-2024

10,0
Zeer snelle levering naar het afhaalpunt van mijn keuze . (Volgende dag)
De sounbar die ik graag wilde was bij Coolsound het goedkoopst! Overzichtelijke website en goede communicatie. Top leverancier!

Menno 06-07-2024

Snel geleverd voor een goede prijs.
Helaas deed de afstandsbediening het niet maar deze hebben we kunnen bijbestellen en werd vergoed.
Na een eerste hapering goed en snel contact.
Prima service

Dennis 02-07-2024

Site is overzichtelijk. Postnl had 1 dag vertraging opgelopen. Goede kwaliteit en verpakking.

Klaes 01-07-2024

5,0
Coolsound maakt reclame met "Op werkdagen voor 22.00* uur besteld morgen in huis!", maar dat is buiten PostNL gerekend. De bestelling heb ik vier dagen terug gedaan, ik heb een track&tracecode, maar nog geen bericht van PostNL. Het lijkt me beter geen beloftes te doen die je niet kunt waarmaken.

Autobedrijf van Gorkum 24-06-2024

10,0
Mooi radiosysteem voorzien van Apple Carplay besteld. Bizar hoe snel we eea in huis hadden. De avond ervoor besteld en de volgende ochtend al in huis. Hier kun je fysiek niet tegenaan winkelen ;)

Liz 24-06-2024

S’middags een bestelling geplaatst en de andere dag geleverd! Overzichtelijke site en bestelling makkelijk te plaatsen

Hilbert 16-06-2024

Artikel via google gevonden in overzichtelijk webshop, levering via postnl keurig op aangeven datum.

van Kekem 13-06-2024

Zeer snelle levering, zelfs als je op zondag besteld de volgende dag in huis. Ga zo door!

Mari 09-06-2024

Snelle levering. Eerste levering ging mis door storing PostNL. Nieuwe levering meteen geregeld door klantenservice. Snelle reactie. Rechtstreeks geshopt bij Coolsound.

Bert 28-05-2024

10,0
Prima De Longhi bonenmachine gekocht via Blokker.
Bevalt me uitstekend. Heb hem weliswaar pas een week maar perfect apparaat.
Heerlijke koffie en via klepje kun je decafe gemalen koffie er in doen.

Cor 19-05-2024

Aircooler besteld maar kwam helaas kapot aan. Gebeld en afhandeling loopt nog. Klantenservice is vriendelijk en behulpzaam

Ron, Mijdrecht 14-05-2024

aanschaf gedaan via een Blokker winkel (product was niet op voorraad in die winkel)…dat is beter dan thuis online, zo creëer je bij die winkel omzet en blijft ie mogelijk wel bestaan in ons straat beeld.
Binnen 48 uur werd het product thuis bezorgd.

Toon meer reviews