Ik heb voor review deze JBL speaker mogen testen.
De geluidskwaliteit van de JBL Charge 5 is indrukwekkend. De geluidskwaliteit blijft goed naarmate je het volume omhoog haalt. Als de box in de hoek van de tuin staat, dan hoor je het goed door de hele tuin.
De JBL Charge 5 is gebouwd om lang mee te gaan. De luidspreker is ook water- en stofbestendig, dit was handig bij het zwembad of op het strand. Het design is modern en aantrekkelijk, met een strakke behuizing en een opvallend JBL-logo aan de voorkant.
Het gebruiksgemak van de JBL Charge 5 is een van zijn sterke punten. Het verbinden met je Bluetooth-apparaat is eenvoudig en de luidspreker behoudt een stabiele verbinding over een redelijke afstand. Bovendien is de Charge 5 voorzien van een handige powerbankfunctie, waarmee je je telefoon kunt opladen via de USB-poort. Dit is vooral handig wanneer je onderweg bent en geen stopcontact in de buurt hebt.
De accuduur van de JBL Charge 5 is indrukwekkend. Ik heb met vrienden de box meerdere keren naar het strand kunnen meenemen zonder hem hoeven op te laden.
Pluspunten
- batterijduur
- kwaliteit
- geluid