Voor mijn HP printer heb ik twee andere printers gehad. Beide waren gewoon simpele printers, niks speciaal en ontzettend luid en traag. Wellicht komt het hierdoor dat ik ontzettend verrast ben door de geweldige user experience die je krijgt als je de HP printer voor het eerst installeert.
Het was even in het begin lastig te vinden waar ik moest zijn, maar eenmaal de app gedownload te hebben werd mijn glimlach steeds breder. Op een simpele en duidelijke manier werd ik stap voor stap geleid tot een succesvolle installatie.
Printen is natuurlijk het belangrijkste functie van een printer en dat doet deze printer zeker goed genoeg voor mij. Printjes uitdraaien vanaf mijn telefoon en zelfs via de mail! is echt super handig.
Heel toevallig moest mijn broertje een document printen, maar hij zou in de avond pas naar mij toe komen. Door de mailfunctie kon hij toch alvast zijn document printen en kon ik het klaar leggen voor hem.
Al met al ben ik blij verrast door deze printer en raad ik hem zeker aan. Ik heb het gevoel dat ik onder een steen heb gewoond de afgelopen tijd wat betreft printers.
Inmiddels heb ik mij ook aangemeld voor Instant inkt om het uit te proberen. Ik ben geen fan van abonnementen, maar het idee dat je niet meer hoeft na te denken of je wel genoeg inkt hebt of niet is goed bedacht en handig. Ik ben benieuwd hoe het de komende maanden zal bevallen. Wellicht maak ik wel een uitzondering voor HP.
Pluspunten
- Printen vanaf mobiel
- Instant inkt
Minpunten
- Lampje gaat niet helemaal uit