De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. De radio is licht, compact beschikt over DAB+ en je kunt handsfree bellen, de DAB antenne en microfoon worden meegeleverd.
De kwaliteit van het geluid is mooi en helder. Het geluid kun je heel fijn aanpassen naar jou speakers met de audio instellingen zoals de 13 bands equalizer, passthrough filter, X-over andere opties die deze radio heeft, meer als ruim voldoende om alles te fine tunen.
De radio heeft dual phone connection, handig als je prive en werk telefoon hebt.
Ook ondersteund deze radio tot 5 Bluetooth verbindingen, zodat je partner, kinderen of vrienden ook hun favoriete nummer kunnen luisteren in de auto, iedereen blij zo ook de chauffeur.
Leuk extraatje wat je kunt downloaden in de playstore is de Kenwood remote app waar je jou jou radio kunt bedienen.
De kwaliteit van het bellen is ruim voldoende. Is goed verstaanbaar voor de persoon andere kant, geen ruis of storingen.
Ik mis wel Nederlands bij taalinstellingen. Voor mij niet zo'n probleem omdat Engels ook goed is.
Verder ziet het design van de radio er wel mooi en strak uit, al had het scherm waar de tekst in staat wel iets breder mogen zijn. Het menu had naar mijn mening beter en duidelijker ingedeeld kunnen worden.
Ik heb zelf altijd goede ervaringen met autoradio's van Kenwood en deze aankoop is dan ook zeker geslaagd.en aan te raden.
Pluspunten
- Mooi en zuiver geluid
- Meegeleverde DAB antenne en microfoon
- Audio instellingen
- Music mix
- Handsfree bellen duidelijk verstaanbaar
Minpunten
- Geen Nederlandse taal
- Navigatie menu kan beter