Deze babyfoon is tig keer gevallen, beide units. Toch blijft het werken! Het beeld is overdag goed, nachtlicht is minder. Het maakt hierbij wel uit of de baby het eerst in beeld komt, of bijvoorbeeld zoals bij ons het geval is, de commode. Dan ligt hier de focus op en is de baby minder zichtbaar. Dit is op te lossen door in te zoomen (ingezoomd beeld kan worden verplaatst binnen de reikwijdte, heel handig) maar het blijft naar mijn mening wat minder.
Reageert goed op geluid. Je kunt het scherm tijdens stilte uitzetten om batterij te besparen, bij geluid richting de babyfoon (kamerunit) gaat het scherm zelf weer aan.
Vervelend is wel dat de verbinding soms wegvalt. Nog vervelender is dat de foon daarop een alarmering laat horen waar onze baby regelmatig door is wakker geworden. Alleen de ouder-unit maakt het geluid maar deze klinkt in een stille gang zeker luid genoeg om in de babykamer te horen.
Wij gebruiken de babyfoon nu een jaar. Het werkt nog steeds en is toch tig keer gevallen. Onze baby was in het begin wel erg onder de indruk van de wisselende lichtjes (bij beeld heeft het een ander licht dan wanneer de ouder-unit uitstaat).
Pluspunten
- Kan tegen een paar stoten
- Kind is goed zichtbaar
Minpunten
- Verbinding valt soms kort weg
- bij uitval luide alarmering bij de ouder-unit