Fujifilm BC-W235 - Reviews

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

Teunijff 04-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handig laadstation.

Geschreven voor: Fujifilm BC-W235

IK heb deze dubbellader gekocht omdat Fujifilm er zelf niet een lader bij het toestel ( fuji X-T4 ) leverde.
Dat gedoe met een USB kabeltje en je toestel laden vind ik zelf reuze ongemakkelijk. Het lijkt mij ook niet goed voor het USB poortje elke keer het kabeltje er in en er weer uit halen en opladen van de accu doe je best vaak. IK had al een review geschreven over deze lader en nu ik hem een poosje heb, ben ik er nog steeds erg content mee. Het laat mooi via het display zien hoever de accu geladen is en dus ook hoeveel lading de accu ( in % ) nog heeft als je hem even voor het testen in de lader plaatst.
Lader heeft een USB ingang om te laden, en je kan hem dus ook meenemen op je trip en evt met behulp van een powerbank je accu laden.

Pluspunten

• Display mety % van het laden van de accu.
  • Dat je twee accu's tegelijk kunt laden.
  • USB ingang, je kan dus een powerbank aansluiten

Teun IJff 16-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed laadstation voor X-T4 accu's

Geschreven voor: Fujifilm BC-W235

Fujifilm moet op de kleintjes letten denk ik, want normaal zit er een standaard netstroom lader voor accu's bijgesloten als je en camera body koopt.
Dus nu moest ik zoeken naar de netstroom-lader. En die was bijna nergens te verkrijgen.
Het product is goed. Een lader met USB-C aansluiting, waar je 2 accu's tegelijk kunt laden.
En een display bovenop waar je de laadstatus kan zien in procenten hoeveel de accu geladen is.
En het laden zelf gaat ook prima. Apparaat wordt niet heet. Het is wel jammer dat er geen USB-C kabel bijgesloten is. Dus je moet je kabel die bij het fototoestel zat zelf gebruiken

Eigenlijk een schande dat dit tegenwoordig uit het pakket van de te kopen camera is gehaald en je deze extra moet bestellen ( en betalen ook ). Terwijl de camera zelf al over de 1700 euro kost ! Een camera van deze grootte laden via een USB adapter laden is echt een no go voor mij. Als het nu een goedkoper compact camera is, dan kan ik mij dit voorstellen.

Pluspunten

• je kan 2 accu's tegelijk laden.
  • Een display welke de laadstatus aangeeft in %

Minpunten

• Geen USB-C kabel bijgesloten