Het is een relatief klein maar uiterst handzaam apparaat.
Het vergt even wat handigheid om de sluiting zo te draaien dat de beker ook op het apparaat past, maar dat is uit veiligheidsoverwegingen. Na een paar keer wordt het gemakkelijker: het is ook een kwestie van wennen.
Op deze manier is het geen probleem om er zeker van te zijn dat er geen lekkage op kan treden tijdens het blenden: als de beker niet op het apparaat past, zit de beker dus niet goed dicht. Even wennen dat de beker 'op de kop' gevuld moet worden: was ik bij een 'normale' blender gewend om eerst de zuivel en daarna het fruit/havermout toe te voegen, moet dat nu andersom. Mijn yoghurt bleef dus de eerste keer onder in de beker (dus wanneer deze op het apparaat was bevestigd bovenin) hangen... dat is natuurlijk na één keer vergissen over.
Het mengen gaat super (kan met één hand) en het resultaat geweldig en romig. De bijgeleverde deksel voor onderweg drinkt fijn en heeft een voldoende grote opening om fijn uit te kunnen drinken. Wanneer een beetje gelet wordt op het rustig en rechtop vervoeren, is er ook geen lekkage. Ik vind het een super handig apparaatje dat ik vast vaak ga gebruiken.
Schoonmaken: meteen na gebruik de messen afspoelen en dan treden geen problemen op met aangekoekte resten.
Pluspunten
- meegeleverde drinktuit
- vlot