Ik heb nooit eerder een blender gehad en eerlijk gezegd vroeg ik me ook altijd af wat je er nou daadwerkelijk mee kunt. Is een staafmixer niet makkelijker en afdoende?
Een beetje sceptisch pakte ik dus de doos van de Philips Avance blender uit. Het bleek een groot robuust en stevig aanvoelend apparaat te zijn. Een mooie ruime glazen kan en een stevig onderstel. Ik was blij verrast dat het apparaat maar uit een paar onderdelen bestaat en niet uit kleine losse onderdeeltjes die makkelijk zoekraken.
Er zit een receptenboekje bij met leuke en verrassende recepten, zoals pindakaas, gazpacho en verschillende smoothies.
Ik heb het apparaat op het aanrecht gezet, waardoor de zuignapjes aan de onderkant zich vastzuigen en het apparaat stevig op de ondergrond staat. In de blender heb ik bevroren fruit en yoghurt gedaan. Nadat ik het apparaat heb aangezet, koos ik voor de smoothiestand en meteen begon de blender te draaien. ik vind wel dat de blender veel lawaai maakt, maar naarmate de ingrediënten fijner werden gemalen nam het geluid ook af.
Het resultaat waren 4,5 glazen heerlijke yoghurtsmoothie.
De sapkan en het deksel gingen in de vaatwasser en daarna kon de hele blender opgeruimd worden in de kast.
Wat een fijn apparaat!
De volgende keer maak ik pindakaas!
Pluspunten
- Robuust apparaat
- Makkelijk schoon te maken
- Stabiel
- Krachtig