Deze krachtige blender is ook nog eens een mooie aanvulling in de keuken. Strak design en hij heeft een plastic schenkkan, waardoor deze niet zwaar is. Grote inhoud.
Je kan er in een handomdraai, smoothies, shakes en zelfs warme soepen mee maken. Ik heb soep tot nu toe 1x geprobeerd, deze kwam op een prima temperatuur nadat de blender het programma doorlopen had (paar minuten), in onze soepkommen terecht. Nu op zoek naar recepten voor soep in de blender.
Het enige wat ik jammer vind is dat de temperatuur maar max 80 graden mag zijn. Ik maak ook vaak soep in de pan, waar dan de staafmixer in gaat, ik had gehoopt het dan in de blender te kunnen doen. Zou kunnen dat ik de soep dan even af zou laten koelen, maar in de praktijk pak ik dan waarschijnlijk net zo snel mn staafmixer.
Qua smoothies is hij ook zo snel en een smoothie is dan perfect van structuur, totaal geen klontjes ofzo. Het enige.... waarschuw de mensen om je heen als je hem aanzet, hij maakt herrie!! Niet normaal, maar ach, als je dan het resultaat ziet ;)
Wel vind ik m wat stinken tijdens het mixen, dus hopelijk brandt de motor niet al binnen een paar maanden door, dat is een puntje van in de gaten houden.
Schoonmaak functie werkt ook top, water er in, druppeltje afwasmiddel, aanzetten en uitspoelen, klaar is kees!
Ik ben er blij mee :)
Pluspunten
- Zeer krachtig
- Mooi design
- Grote lichte schenkkan
Minpunten
- Herrie
- Stinkt wat tijdens blenden