Eerlijk gezegd is dit een heel mooie broodbakmachine met een ontzettend fjine bediening, vooral omdat je geen wiebelige knoppen hebt waartussen ook nog eens vuil kan komen. Nee, deze broodbakmachine is hyper-hygiënisch dankzij het handige tip-toets-systeem. Ook handig is dat je het gehele rijs- en bakproces kunt volgen via het lcd-display. Elke fase en de resterende tijd wordt keurig getoond. Het bakresultaat is helemaal niets op aan te merken: echt goed dus.
De machine oogt erg mooi en doet z'n werk goed. Ik heb echter één mankement gevonden en dat is de pakking tussen het kijkglas en het deksel. Die kwam al na één bakronde onder het glas vandaan. Ik had dezelfde broodbakmachine ook aan een familielid cadeau gedaan en helaas, ook daar kwam de pakking na enkele bakrondes onder het glas tevoorschijn. De fabrikant mag hier dus wel even naar kijken voordat het apparaat de verkoop in gaat. Dan kan hij meteen de taalfout in de menutekst op het deksel corrigeren. Daar staat namelijk cocuont in plaats van COCONUT.
Pluspunten
- Geweldige bediening
- Hygiënisch en makkelijk te reinigen
- Bakproces is perfect te volgen
- Bakresultaat is echt goed
- Fraai en modern design
Minpunten
- Pakking onder kijkglas kan tevoorschijn komen
- Taalfout in menutekst op de deksel