Wij gebruiken dit broodrooster nu een aantal weken en zijn er zeer blij mee.
Erg makkelijk om te bedienen, ook voor de jeugd ;-)
De bruiningsgraad is instelbaar, het brood zakt automatisch naar beneden en als het klaar is komt het weer naar boven. Alles met tiptoetsen. Geen gehannes meer met brood wat halverwege blijft steken.
Wat wij toch wel het mooiste en prettigst vinden aan dit broodrooster zijn de glazen wanden, deze blijven koel als je aan het toasten bent en je kunt ze gemakkelijk verwijderen en schoonmaken. Daarnaast een handig laatje voor de broodkruimels onderin dus geen kruimels op tafel of aanrecht.
Doordat het glazen wanden zijn kun je de bruining van je boterham duidelijk zien en heb je dus nooit meer verbrande toast.
De kinderen vinden het geweldig om mee te kijken!
In het weekend staat het broodrooster gewoon op tafel, ideaal!
Croissantjes, stokbroodje, saucijzenbroodjes enz zijn allemaal makkelijk op te warmen op de speciale houder die je bovenop het apparaat plaatst en die echt stevig op de uitsparing blijft staan.
Daarnaast is er ook de functie om bevroren brood te ontdooien/toasten, erg handig als je net als wij je brood bewaard in de vriezer, zeker als je haast hebt een uitkomst.
Het broodrooster is een sieraad voor je keuken en je hoeft het dus niet meer op te bergen in je keukenkastjes. Gewoon lekker laten staan op het aanrecht en ermee pronken!
Pluspunten
- De vormgeving
- Het blijft koel van buiten
- Handig in gebruik
- Eenvoudig schoonmaken
Minpunten
- De kinderen zijn nu dol op toast