Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
In gebruik een fijn toestel waar je weinig kracht op uit hoeft te oefenen. Echter was bij ons het schenktuitje al snel lam zodat je de opvangbak niet meer kunt gebruiken. Je moet er direct een glas onder zetten. Ten 2e is sinds vanmorgen de pers die in de hendel zit ook lam en valt er zo weer uit. Deze pers hebben we een goed jaar in gebruik, bijna dagelijks maar dat dit zo snel kapot gaat valt mij erg tegen.
voldoet volwaardig hetgeen een citruspers moet doen en zeer gemakkelijk in onderhoud/schoonmaken. de opvangbak kan afgesloten worden zodat je niet knoeit met het verwisselen van een ander glas. Het opvangreservoir is groot genoeg. Het apparaat maakt niet veel geluid.
Dit product is onze slechtste aankoop van 2018. Hij heeft weinig kracht als de perssinaasappel wat stuger is en na 3 sinaasappels persen met tussenstop bij iedere voorzichtige pers is hij oververhit en moet hij afkoelen 5 a 10 minuten. Tijd naar uitgekeken maar uiteindelijk een grote teleurstelling.
De druppelstop is ondanks de goede en voorzichtige zorg al 3 keer kapot gegaan en kan dan niet meer worden gesloten. Een nieuwe kost iedere keer 15 euro.
Waardeloos ding, stopt ermee als je meer dan een paar glazen wilt maken, is slecht schoon te maken, de pershendel voelt na een paar maanden alsof ie elk moment kan afbreken. Het sapstoppertje werk ook niet goed.
Twee keer deze pers gehad, beide keren stopte de pers er na vijf sinaasappels mee en als hij weer schoon en 'afgekoeld' was deed hij her weer. Helaas geen succes dus! :-(
Makkelijk te gebruiken en schoon te maken, werkt snel en prettig. Duurzaamheid helaas erg kort, binnen 2 maanden bleek het onderdeel/ de hendel waarmee je druk geeft op de sinaasappel al los te gaan en te gaan draaien. Erg jammer want verder prima apparaat.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?