Wat een fijne systeemcamera test ik uit.
Hij maakt echt prachtige foto’s en 4K filmpjes. Ik ben zelf een amateur fotograaf , maar kan door het gemak van de camera prachtige foto’s maken. De camera kan mensen, dieren, voertuigen etc. Hierdoor heb je een super snelle autofocus en krijg je het perfecte plaatje. De instellingen zijn ook makkelijk aan te passen. Dit word ook op de camera weergegeven.
De camera heeft een licht gewicht. Dat vind ik zelf wel heel fijn daardoor gebruik ik hem meer en gaat hij heel vaak mee. Fijne grip en spatwater- en stofdichte behuizing.
Je kunt makkelijk van lens veranderen, want maakt gebruik van de Sony E mount waar veel lenzen voor beschikbaar zijn.
Je kunt je foto’s heel makkelijk via de app die je gratis kunt downloaden op je telefoon of computer zetten.
De camera is ook te bedienen via de app. Dit vind ik wel heel leuk voor portret of om een filmpje op te nemen.
Sony bied ook op de website verschillende software aan die je kunt gebruiken om foto’s te bewerken of over te zetten naar hun cloud.
Als amateur fotograaf is het misschien een grote uitgave, maar ik vind het helemaal waard! Door het gemak en de kwaliteit van de foto’s. Ik ga de komende jaren mijn kinderen vastleggen met prachtige foto’s en filmpjes.
Pluspunten
- . Compact formaat en lichtgewicht
- 4K filmpjes
- Fijne grip en spatwater- en stofdichte behuizing
- Volledig kantelbaar scherm
Minpunten
- Batterij gaat vrij snel leeg
- Geen lader bij geleverd