Ongeveer vier jaar geleden ging mij hifi installatie ter ziele in mijn werkkamer, welke grenst aan de woonkamer. Ik kon dus nog naar muziek uit de woonkamer luisteren.
Ik zocht af en toe op internet naar de gewenste opvolger. Op mijn uitgebreide wensen kon ik gedurende die 4 jaar niets vinden zonder compromis.
Begin deze week ging ik weer eens zoeken en zag toevallig een aanbeveling van iemand op internet en kwam zodoende bij de Audisse Shirudo uit (nooit van gehoord!). Dit apparaat leek gelijk te voldoen aan al(!) mijn wensen. Een vraagteken bleef over: hoe zou de geluidskwaliteit zijn?
Bestellen via Cool-Blue was geen risico, want je kunt het product toch kosteloos terug zenden. 's avonds besteld en de volgende dag bezorgd.
Het installeren liep vlotjes en even later kon ik genieten van de mogelijkheden EN ook van de sound die toch uit dit kleine toestel kan komen. Uitstekend!
Het toestel is wel wat duurder dan ik aanvankelijk had gedacht, maar is het mij nu toch zeker waard.
Deze "radio" voldoet niet alleen aan al mijn wensen, het biedt zelfs meer, waar ik nog niet aan gedacht had en toch heel blij mee ben:
- de vormgeving: cool, sober en solide
- klein en draagbaar via een handel
- intuitief bedienbaar
- podcasts
- opbergtasje
- goede DAB+ ontvangst (dit viel bij eerder geteste toestellen erg tegen)
4 Jaar zoeken en geduld zijn beloond. Hoera!
Pluspunten
- Is technologisch up-to-date!
- De vormgeving: cool, sober en solide
- Intuitief te bedienen