Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Imperial DABMAN i150 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb de imperial DABMANi150 een tweetal jaren en regelmatig zijn er internetstations die niet meer beschikbaar zijn op dit toestel terwijl die op een ander toestel van een ander merk nog steeds beschikbaar zijn.
Om positief te beginnen: de kartonnen doos ziet er netjes uit en de radio zelf ook... Het exemplaar in de winkel klonk ook goed. Maar het apparaat werkt gewoon niet. Na een hele tijd puzzelen met de draadloze netwerkverbinding maar een kabelaansluiting gemaakt. Vervolgens blijft het apparaat hangen in een eindeloze loop van software-update en herstarten. Vervolgens lees ik op internet dat ik echt niet de enige ben. Het is voor mij heel simpel: een radio moet geluid geven als je hem insteekt (toch tenminste FM) en de netwerkinstellingen komen daarna. Deze gaat weer netjes in de doos.
Wat mij opviel de dab werkt niet in huis wel bij het raam,ook kun je niet alle zenders ontvangen van internet radio en dan nog het ergste hij valt steeds uit te weinig buffer zelfs naast de wifi dus heb ik deze retour gedaan
Ben nog steeds tevreden heb hem al mooi tijdje en werkt naar behoren.Geluid is warm van klankkleur.Ontvangst goed.Vrij uitgebreide mogelijkheden.En mooi retro uitstraling.Heb de grotere broer ook met twee luidsprekers.Doet ook goed.Al met al erg tevreden.
een tijdje geleden gekocht. DAB werkt niet in huis, internetradio wel.... tot eerder deze week. Krijg alleen nog "leeg" in de lijstjes te zien en niks helpt.
Een paar maanden leuk geweest, nu richting schroothoop
Prima internet radio met ook goed geluid warme klankkleur..Instelbare equilizer.Display met weeraanduiding.Goede WiFi ontvangst met WPS in te stellen zelfde als Dab i200.Al met al zeer tevreden.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?