Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Denver MDA285 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Prima radio cd speler doe alles kan wat je nodig hebt. Bluetooth, wekker functie, DAB en cd. Design niet ideaal voor kleine kinderen vanwege losse boxjes en draad antenne. Maar voor al het andere gebruik, perfect.
deze toren is goed te installeren, wel eerst goed de handleiding lezen dan gaat het gemakkelijk, bluetooth is snel gevonden en je kunt er 60 voorkeurzenders in zetten, bovendien heeft het een helder en goed geluid. Heb deze thuis gekregen om te testen en ik moet zeggen een prima geluid en prijs kwaliteit verhouding is ideaal
Een goede dab radio met goed ontvangst zonder ruis op de fm. Goed te bedienen met de afstandsbediening en goed te verbinden met de smartphone en tablet. Ook dan geen gestotterd in de verbinding. De dab functie doet het goed al is de lijst van zenders die je kunt ontvangen niet erg groot en mis ik wel een paar zenders. Verder ideaal dat we de cd functie ook hebben, hierdoor verstoffen de cd schijfjes niet in de kast.
Prima DAB radio, incl cd-speler, AUX-ingang en bluetooth. Het geluid is prima en kan harder dan je soms zou willen. Een handig klein apparaat, die gewoon in de boekenkast past.
Dit is een hele leuke set voor op een slaapkamer van een tiener: het heeft alle functies die je nodig hebt en het geluid klinkt prima. Met de alarmfunctie kun je de set ook als wekker gebruiken. Compacte afstandsbediening is erg handig.
Gezien de prijs vind ik het een heel goed apparaat. Je telefoon is heel makkelijk te verbinden met deze radio. Waardoor je in een oogwenk je Spotify playlist kan afspelen. Het geluid is goed . Er zit een handige afstandsbediening bij. Ook de radio frequenties zijn makkelijk te luisteren. Op kantoor hebben we er heel veel plezier van.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?