We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
ik herken deze afhankelijkheid niet, ik kan rechtstreeks vanaf de computer ebooks erop zetten en dat werkt prima.
Vreemd, Epub is een open bestandsformaat: https://nl.wikipedia.org/wiki/EPUB
Je kan dus alle boeken van alle winkels dus op deze e-reader lezen.
Met Calibre kan je zelf pdf's e.d. omzetten naar Epub voor optimaal leesplezier (in alle eerlijkheid, ik ben gestopt met pdf's te lezen op mijn kobo touch en nooit meer opnieuw geprobeerd).
Maar zelfs dat is niet nodig: gewoon aan pc koppelen en met verkenner boeken op de e-reader slepen is voldoende! Voor mij was dit juist een super voordeel van deze e-reader.
Minpunten
Minpunten
de mijne was in het begin ook erg traag en liep regelmatig vast, maar na een software update is dat wel sterk verbeterd. Accu is wel snel leeg (we hebben ook een aura first edition, daar gaat de accu beduidend langer mee).
Minpunten
Vervelden dat ie stuk gegaan is Rinus.
Maar je boeken kan je toch weer synchroniseren via Kobo.com op je nieuwe apparaat? Of als je Calibre gebruikt staan ze er ook zo weer op. De service van Kobo ervaar ik juist als erg goed. Geen gedoe over repareren, het apparaat wordt gewoon direct omgewisseld voor een nieuwe. (die ervaring hebben meer mensen die ik ken). Voor mij juist de reden om voor Kobo te kiezen.
Pluspunten
Minpunten
Hoi Frank, ik heb nu een Sony, maar die is aan vervanging toe. Nu twijfel ik enorm over het verschil in formaat beeldscherm. Ik heb de letters meestal bij de Sony op de vierde optie van grootte staan. Moet je dan bij deze ereader niet onwijs vaak swipen naar de volgende pagina of valt dat wel mee? Ik twijfel tussen deze kopen of de H20. Maar klein formaat lijkt me weer wel superhandig en fijner in de hand liggen. Vind je deze ereader uiteindelijk fijner dan de Sony of is het om het even? (Achtergrondverlichting lijkt me inderdaad wel prettiger dan lampje)
Je kan de lettergrootte (en lettertype etc) eenvoudig instellen per boek. Je kan ook aangeven dat de pagina na bijv 5x ververst. Dat scheelt batterij denk ik.
Ik herken totaal niet dat de batterij snel leeg gaat. Heb het apparaat een jaar en kan er weken op lezen (ca 1 uur per dag met uitschieters in het weekend).
Achtergrondverlichting is fijn en kan heel zwak gezet worden, wat 's nachts prettig is.
Pluspunten
Minpunten
Hoi Ariella, de sorteerfunctie is idd lastig, ik ondervind dit ook. ik had zo'n 100 boeken uitgezocht en van deze boeken de achterkanten in een pdf bestand gezet zodat ik kan lezen waar ze over gaan. Van de 100 boeken kwam er nog geen kwart op de reader terecht, en ook m'n index niet..... van een 3 gelige serie maar 1 deel... en van een andere serie staan ze niet bij elkaar.... Heb jij inmiddels hier een oplossing voor gevonden, of mss iemand anders die dit leest?
Pluspunten
Minpunten
er zit verlichting op
Hoi, En kan ik gewoon net als bij de Sony eigen mappen via Calibre inlezen? Is er iets dat anders werkt dan bij de Sony (Prst2 of 3?)
Dank vast. Graag reactie ook naar neet01@gmx.net
Gr. René
je geeft aan dat er verlichting in zit maar als ik bij de specificaties kijk dan zit er geen verlichting in... wat is juist?