Zeer uitgebreide tandenborstel die via bluetooth met je telefoon en een app. gekoppeld kan worden, om het poetsen uiteindelijk zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken!
Op de borstel zelf zitten vijf functies en in de doos zitten onder andere drie verschillende opzetstukken.
Als U de app linkt aan Uw tandenborstel via een smartphone, dan wordt U vanzelf door mogelijkheden heen geleid.
Eenmaal een keuze gemaakt uit een van de vijf verschillende poets-mogelijkheden en alle daarbij behorende vragen ingevuld, kunt U eenvoudig aan de slag.
Zelf heb ik deze borstel gratis mogen ontvangen om uit te testen en na jaren met een gewone tandenborstel gepoetst te hebben was dit echt even wennen voor me.
Maar eerlijk is eerlijk, mijn tanden voelen een stuk gladder aan en het programma geeft keurig aan wat je moet doen, welke opzetborstel er bij hoort en welke producten U daarnaast het beste kunt gebruiken voor het beste resultaat.
De bijbehorende poetstand stelt hij ook automatisch in en de accu gaat ook makkelijk een kleine twee weken mee!
Kortom, een echte aanrader!
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik, bij gebruik app
- Goede waarschuwing bij te hard drukken
- Goede accu capaciteit
- Handige extra accessoires
Minpunten
- Handigste met je mobiel in de buurt.
- Van alle opzetstukken,slechts 1 toegevoegd