Senseo SENSEO® Select CSA240/90 Koffiepadmachine

Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Senseo SENSEO® Select CSA240/90 Koffiepadmachine op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,4

Tevreden over Senseo CSA240/90 21-09-2022
  • Product gekocht

Zeer tevreden over onze Senseo CSA 240/90.

10,0
Vanwege het haperen van onze oude Senseo (die we zeer lang hebben gehad) opnieuw gekozen voor een Senseo, maar nu iets liuxer.
Ideaal is het automatisch in- en uitschakelsysteem, zodra je ´m aanzet warmt ie op, produceert koffie en schakelt vervolgens direct uit.
Je kunt het niet vergeten en het is super energievriendelijk.
Verder kun je uit 3 sterktes kiezen, ook erg handig als je bv wilt wakker worden met een sterk bakkie.
Het design is mooi, combinatie van grijs en rood.
Samengevat zijn we erg blij met deze Senseo.

• Automatische directe uitschakeling
  • 3 koffiesterktes

Joan van Beelen 28-02-2022
  • Product paar maanden in bezit

Tevreden

Werkt uitstekend. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Aandachtpuntje is de aansluiting van het waterreservoir, lekt snel.

Pluspunten

• Handig in gebruik.
  • Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Minpunten

• Aansluiting waterreservoir. Kan lekken.

D21B 14-02-2022
  • Product gekregen

Mooie Senseo dat lekkere koffie zet.

Ik ben erg blij met deze Senseo. Ik vind persoonlijk de smaak van de koffie lekkerder dan mijn vorige Senseo. Wat een groot verschil is aan het apparaat is dat deze Senseo meteen uitschakeld nadat hij de geselecteerde kopjes koffie heeft gezet. Nou drink ik alleen koffie en een heel enkele keer heb ik iemand op visite die ook koffie drinkt, dus ik vind het niet hinderlijk. Wat ik wel jammer vind is dat mijn waterreservoir lekt. Als ik deze gevuld heb met water dan druppelt er water uit, dat lijkt mij niet de bedoeling zijn. Verder ben ik erg tevreden.

Pluspunten

• Mooie Senswo
  • Lekkere koffie
  • Redelijk snel gezet
  • Smaakt naar meer

Minpunten

• Waterreservoir lekt

a*********@h********** 03-02-2022

Toppertje

Prima apparaat. Mooi om te zien. En makkelijk in gebruik. Prima
Koffie, goed heet. Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

• Mooi uiterlijk
  • Hete koffie
  • Snel

c*************@g******** 08-01-2022

bevalt zeer goed , topper

10,0
na ontvangst aan gesloten en direct een lekker bak koffie gezet, werkt perfect de juiste koffiesterkte en werkt zoals beschreven, water erin , koffie pad erin en aanzetten , fantastisch en kan het zeer zeker aan bevelen veel betere werking dan de gewone Senseo apparaat, gekocht via bol.com en ook nog 20 euro cashback gekregen . maar vooral een heerlijke bak koffie , wil niets anders meer

Pluspunten

• direct koffie
  • koffie sterkte

d********@h****** 16-12-2021
  • Product gekocht

looks great but is not perfect

Thanks for reading this in English. The product, Senseo CSA 240, on the surface, looks great and makes good coffee.

My complaints - the tray that holds the coffee cup and catches the drops that fall after you've removed the cup, does not fit well; it's a loose fit and can be moved back and forth. It seems like a sloppy design.

The circular metal lid that the coffee cup sits on, scratches easily and after a few days of use, looks like hell. (My previous Senseo didn't have this problem.)

The container that you fill up with water is slippery plastic and is sometimes difficult to hold.

These are seemingly minor issues, but I'm surprised they slipped through the design engineers. Don't they have people who test these appliances in house? (They have the minimum water level marked but not the maximum. Minor issue, I shouldn't have to write this.)

It looks nice but I'm mildly annoyed on a daily basis.

Pluspunten

• overall appearance

Minpunten

• water container difficult to hold
  • minor design issues, read review

w*************@g******** 28-11-2021
  • Product paar maanden in bezit

Mooi design

6,0
De Senseo heeft een mooie design, volgens beschrijving zou die een mooi cremig laagje maken, maar dat vind ik tegenvallen. Verder vond ik dat mijn oude Senseo sneller een kop koffie gezet had.
Ook is t goed dat ie meteen uitschakelt voor `t milieu, allen als je er 2 achter elkaar wil maken is het een nadeel, dat de boiler weer verwarmd moet worden, bij mijn oude kon je meteen weer starten.

Pluspunten

• Gaat na bakkie meteen uit

Minpunten

• Duurt vrij lang voor bakkie gezet is