We hebben voor dit product nog geen reviews
Pluspunten
Minpunten
Ik heb toch maar weer een nieuwe Gaggia Brera gekocht, vanwege de eigenschappen: goed hete koffie, keramische maalschijven, de heerlijke koffie en de goede kwaliteit/prijs verhouding. Via Amazon kon ik het apparaat zelfs iets goedkoper krijgen dan in de meeste winkels.
Ik heb trouwens in mijn vorige en ook in dit nieuwe apparaat nooit een Bryta filter gebruikt, maar er schijnt in Amersfoort minder kalk in het kraanwater te zitten dan veel andere plaatsen.
Er zijn een aantal zaken ten goede veranderd in deze nieuwe machine. Ik wil ze na 3 weken gebruik graag nog even noemen:
Geen losse koffie meer in het apparaat! Het apparaat blijft schoon van binnen, op een paar losse korreltjes na. Het is een enorme verbetering.
Ook is het stoompijpje niet langer verchroomd, maar van rvs. Ik verwacht nu geen loslatend chroomlaagje op het stoompijpje.
Hij heeft nog niet 1 keer koffie gemalen en dit vervolgens weer weggegooid, dus blijkbaar is de maling ook beter afgesteld.
Dit apparaat is daardoor nog makkelijker in onderhoud. Alle voordelen die ik eerder heb genoemd staan nog steeds.
Pluspunten
Minpunten
Hallo Sanne,
heb jij met jouw Brera ook waar ik last van heb? Zie mijn geplaatste vraag bij 'vragen/antwoorden'. Alvast dank!
Heb je dat waterfilter nog gehad?