BaByliss Air Power Pro D6555DE Föhn - 200 km/u blaassnelheid - Föhn met diffuser - Stil/Krachtig/Effectief - Salonwaardige resultaten - Reviews

Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 20 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de BaByliss Air Power Pro D6555DE Föhn - 200 km/u blaassnelheid - Föhn met diffuser - Stil/Krachtig/Effectief - Salonwaardige resultaten op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,6

Tim 30-09-2024
  • Product getest

Ik mocht de BaByliss Air Power Pro Föhn testen voor een maandje. Ik heb dit gedaan en een aantal positieve dingen en negatieve dingen zijn tot mij gekomen.
Een positief iets is dat het apparaat niet veel geluid maakt en snel opwarmt. Daarbij komt er met de verschillende warmte standen een aangename warmte uit het apparaat. Ook de koude lucht functie is een groot voordeel. Met de bijgeleverde accessoires heb je vele opties om je haar goed in vorm te brengen.
Een nadeel is de ligging in de hand in combinatie met de positionering van de knoppen. Het kan zijn dat je met je hand de knoppen veranderd waardoor je ineens een koude straal over je hoofd heen krijgt. Voor de rest ligt het apparaat fijn in de hand en is het een mooi compact ding. Snoerlengte is lang genoeg.

Pluspunten

• Ligt goed in de hand
  • Warme of koude lucht

Minpunten

• Positie knoppen

Voldoende

Anne1991! 27-09-2024
  • Product getest
Ik heb zelf erg dik en lang haar, dus ik was op zoek naar een föhn die krachtig genoeg is om mijn haar snel te drogen. De BaByliss Air Power Pro D6555DE is een hele fijne föhn, vooral omdat hij lekker stil is, wat een groot pluspunt is!

Helaas vind ik de föhn niet krachtig genoeg voor mijn haartype. Het duurt wat langer om mijn haar volledig te drogen dan ik zou willen, wat voor mij een klein nadeel is. Als je fijn of normaal haar hebt, denk ik dat deze föhn perfect is. Maar voor mensen met dik en lang haar zou ik persoonlijk iets krachtigers aanraden.

Toch is het een prettige föhn om te gebruiken door de stilte en het lichte gewicht, en de resultaten zijn verder prima.

Pluspunten

• Stil
  • Prima prijs

Minpunten

• Niet voor lang, dik haar!

l************@h********** 27-09-2024
  • Product getest
De föhn heeft een enorm krachtige luchtstroom. Met drie temperatuur-mogelijkheden, maar de heetste is niet té heet. Hierdoor verbrand je haar niet en is het ook niet heet aan de hoofdhuid. Ik merkte dat mijn haar hierdoor zacht en glanzend werd, ik had dit resultaat niet verwacht, maar erg prettig!
De enige kritiek die ik kan hebben is dat ik per ongeluk soms de knopjes voor temperatuur indrukte tijdens het föhnen omdat die toevallig op de plaats van mijn vinger zitten bij normaal vastpakken. Ook vond ik de luchtstroom vrij geconcentreerd in het midden, waardoor ik de föhn continu moest blijven bewegen om mijn hele haar droog te krijgen. Maar door de enorme kracht, was het toch binnen no-time droog!

Lara 25-09-2024
WAUW!
Al enig tijd opzoek naar een föhn die ook geschikt is voor lang, dik en krullend haar.
Deze föhn is heel erg praktisch eenvoudig in elkaar te zetten en niet zwaar in de hand.
De blaas kracht kan je zelf instellen van zacht naar krachtig net als de hitte. De föhn heeft namelijk een koude stand een warme stand maar ook een stand hier tussen in dit kan je ook makkelijk zien aan de kleuren als je erop klikt blauw “koud” oranje/ geel “lauw” en rood “warm”.
De föhn heeft ook meerdere opzet stukken waardoor je deze föhn multifunctioneel kan gebruiken voor verschillende haarstijlen.

Pluspunten

• Perfecte blaaskracht
  • Licht in je hand
  • Grote diffuser
  • Meerdere hitte standen

Brongo 25-09-2024
Afgelopen periode hebben we dit product heb ik mogen testen. Ik werd aangenaam door verrast. In vergelijken met ander merken die we hier voor hebben gebruikt is deze verreweg de beste. Erg stil, dat is wel prettig voor de rest van het huishouden. Snel warm en erg gebruiksvriendelijk. Al met al een erg fijn apparaat.

Pluspunten

• Stil
  • Krachtig
  • Direct warm

v************@g******** 25-09-2024
  • Product getest
De föhn ziet er super mooi uit. De werking is echter minder. Maakt behoorlijk veel lawaai. Met de diffuser erop voor krullen komt er bijna geen lucht uit waardoor drogen super lang duurt. Zonder diffuser doet de föhn het goed, maar is het lawaai echt te hard.

ndijkhuizen 24-09-2024
  • Product getest
Wat een geweldige föhn! Ik noem hem de orkaan. Een mooie kleur, ligt fijn in de hand en is niet zwaar, ook de lengte van het snoer is prima. Heel erg makkelijk in gebruik, snel wisselen tussen harder, zachter en de temperatuur. Met een druk op de knop krijg je goede koude lucht en wissel je zo weer af naar warm. De warmste stand voelt nog erg aangenaam aan omdat de föhn ontzettend veel kracht heeft en je dus niet verneemt dat je heel warm aan het föhnen bent. De föhn is best stil kwa geluid ondanks de power die de föhn heeft. Ik vind het een top product.

j**********@h********** 23-09-2024
  • Product getest
In de handgreep zit de volumeknop voor meer en minder warmte en de knop voor meer en minder windkracht. Als je de handgreep vast houdt gebeurt het regelmatig dat je duim op de twee knoppen drukt van bovenstaande functies. De föhn voelt best zwaar in je hand, maar je went er snel aan.
De diffuser wordt goed heet, dus moet je oppassen dat je de diffuser met afstand tot je oren en hoofdhuid houdt. De föhn is goed in te stellen doordat de warmte en de windkracht op 4 verschillende niveaus kan functioneren. De filter aan de achterkant van de föhn is goed te verwijderen en schoon te maken. De opzetstukken zijn gemakkelijk te verwisselen nadat deze afgekoeld zijn.
De snoer is goed op te rollen en kan met klittenband vastgezet worden. Ik ben zeer tevreden over deze fohn.

m************@h********** 23-09-2024
  • Product getest

Deze föhn zit in een mooie verpakking en heeft een luxe uitstraling. Hij is heel makkelijk in elkaar te zetten, en er zitten twee blaasmonden en een diffuser bij. Hij is super krachtig en maakt bijna geen lawaai. Ook is hij licht en compact en makkelijk mee te nemen op vakantie. Door de krachtige motor, de geavanceerde technologie en de luchtsnelheid van de föhn is je haar zomaar droog met een mooie volume erin. Ik heb nog nooit een föhn gehad met zoveel kracht ik kreeg zelfs de stof in de kachel ermee weg! Samen met mijn dochters zijn wij helemaal blij en tevreden met deze föhn

b.meuffels 23-09-2024
  • Product getest

Na enkele weken testen zijn wij erg tevreden over de BaByliss Air Power Pro. De föhn is verrassend licht, waardoor hij gemakkelijk te hanteren is tijdens het föhnen. Ik heb zelf lang steil haar en het platte opzetstuk werkt perfect voor mijn haartextuur. De verschillende warmtestanden zijn duidelijk dankzij de handige kleurcodering. Wat mij het meest opviel, is hoe snel mijn haar droog is, zelfs op de lagere standen. Het apparaat is niet volledig stil, maar het maakt minder geluid dan mijn vorige föhn.

Pluspunten

• Lichtgewicht en handzaam
  • Meerdere warmtestanden met kleurindicatie
  • Droogt het haar snel
  • Stijlvol design
  • Geschikt voor verschillende haartypes

Minpunten

• Niet volledig geluidloos
  • Opzetstukken niet handig te verwisselen
  • Blaaskracht kan voor fijn haar wat sterk zijn

LieveLIesReview 23-09-2024
  • Product getest

Ik heb de BaByliss Air Power Pro D6555DE föhn een aantal weken mogen testen.
Voor iemand met natuurlijk krullend haar is pluisvrij haar te hebben na het föhnen altijd een uitdaging.
De blaaskracht van deze föhn vind ik aan de sterke kant, ook omdat de bijgeleverde diffuser voor mijn flinke krullenbos wat vlak is en mijn krullen weggeblazen werden. Na een paar keer föhnen ging dit wel beter.
Hij droogt binnen 15 minuten mijn haren daar waar ik normaal gesproken wel een half uur nodig heb om te drogen. Hij heeft een extra cool knop om je haren te laten afkoelen en dit is zeker een fijne toevoeging.
De bijgeleverde extra hulpstukken heb ik niet gebruikt.
Door de verlichte kleurcodes van de standen en de warmtes is het apparaat ook direct zeer handig in gebruik.
Al met al een aanrader voor mensen die snel even hun haar willen drogen en zeker voor krullenkoppen die pluisvrij door het leven willen gaan.

Pluspunten

• Krachtige föhn
  • Licht in gebruik

Minpunten

• geluid

s*****@g******** 23-09-2024
  • Product getest
Ik heb deze föhn een tijdje mogen testen, de verpakking is duidelijk en ziet een luxe uit.
De föhn zelf is erg licht, compact en het snoer is draaibaar en erg lang. Heel erg handig!
Bij het aanzetten van de föhn valt op dat deze stiller is dan mijn oude föhn. Niet fluisterstil (verwacht niet dat je tijdens met föhnen een normaal gesprek kunt voeren bijvoorbeeld). Er zitten verschillende warmtestanden (en een hele fijne koude stand) op. Ideaal is het zelf instellen van de kracht van de föhn. Er zijn 3 standen en de eerste is al vrij krachtig.
Al met al een föhn die fijn is het gebruik, goed en snel droogt. Zeker een aanrader!

klein1985 23-09-2024
  • Product getest
De afgelopen weken heb ik met veel plezier deze föhn mogen testen. De föhn is heerlijk lichtgewicht, heeft een mooie groene kleur en komt met handige opzetstukken. Op de verpakking staat al duidelijk vermeld welke je hebt beste kunt gebruiken voor welk type haar. Ik heb lang steil haar en heb dus het platte opzetstuk. Dit kun je eenvoudig bevestigen op de föhn. Het föhnen zelf gaat erg gemakkelijk en de bediening is eenvoudig. Je hebt voor zowel de warmte als de kracht van het blazen verschillende standen. Dankzij het kleurgebruik zie je meteen wanneer je de föhn op de warmste stand hebt staan (rood). Als de föhn op zijn hardst blaast dan is het licht rondom het knopje feller wit dan als je deze minder hard hebt staan. Mijn haren waren in een mum van tijd mooi droog geblazen. Nog een laatste pluspunt, ondanks de kracht van de föhn maakt deze maar weinig geluid! Ik ben er dus erg tevreden over.

n***********@h********** 23-09-2024
  • Product getest
Ik heb deze föhn twee weken mogen testen. Super fijne en krachtige föhn. Voor hoe krachtig de föhn is, is het een erg stil en handzaam model. Zelf heb ik het kleine opzetstuk gebruikt. De föhn is makkelijk te bedienen (direct uit de doos al) met moderne en makkelijke knopjes. Ik föhn doorgaans elke/om de dag mijn haar en met deze föhn ging dat een stuk sneller dan met mijn huidige föhn.

m**********@k********* 22-09-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product getest

Ik heb deze föhn de afgelopen tijd mogen testen en ik mag wel zeggen dat ik super tevreden ben over deze föhn. De föhn heeft een sjieke uitstraling , is compact en is licht van gewicht. Hij heeft een sterke motor en grote luchtsnelheid waardoor je haar in hele korte tijd goed droog is. De snelheid en warmte zijn instelbaar.
Hij maakt weinig geluid zodat anderen in je omgeving er ook weinig last van hebben.
De coolshot is super fijn om je haar te kunnen fixeren.
Kortom deze föhn is echt een aanrader om aan te schaffen .

Pluspunten

• Krachtig
  • Droogt snel
  • Lichtgewicht

Testertje01 22-09-2024
  • Product getest
De afgelopen weken heb ik deze föhn mogen testen. Hij is lekker handzaam en compact en föhnt heel makkelijk omdat deze lekker in de hand ligt. De föhn is alleen niet stil, ik vind juist dat deze behoorlijk veel geluid maakt. Dit komt denk ik ook omdat deze zo krachtig is. De föhn geeft daardoor goede resultaten op m’n haar. De verschillende standen met lichtjes werkt handig. Kortom een fijne föhn.

Pluspunten

• Compact
  • Krachtig

Minpunten

• Maakt best veel geluid.

Voldoende

ChristineD 18-09-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product getest
Ik heb deze föhn een tijdje mogen testen
En wat een geweldige föhn, hij is stiller dan de meeste föhns die ik gebruikt heb. Hij is een lichtgewicht en voelt fijn in de hand. Het design is ook nog eens super strak.
Het installeren gaat makkelijk en snel.

Maar waar het natuurlijk helemaal om gaat is de kracht en de snelheid waarmee je föhnt.
Ik föhn mijn krullen in 20min droog en dat op de koude stand. Dat is super handig en gezond voor mijn haar. Hij heeft meerdere standen die makkelijk te bedienen zijn.
Ooh worden er meerdere opzetstukken bijgeleverd, die allemaal makkelijk en stevig op de föhn kunnen worden bevestigd.

De diffuser is van super kwaliteit!

Ik ben zeer te spreken over deze föhn en raad hem zeker aan.

Pluspunten

• Kracht
  • Opzetstukken
  • Lichtgewicht
  • Lange kabel

m*************@g******** 18-09-2024
  • Product getest
We hebben deze föhn mogen testen en zijn erg tevreden! Hij is superstil, wat een groot voordeel is tijdens het drogen. De föhn is licht en compact, ideaal om mee te nemen of op te bergen. De krachtige motor en de hoge luchtsnelheid zorgen ervoor dat het haar snel droog is. Het enige minpuntje is dat er geen etui bij zit om hem handig mee te nemen. Wij föhnen dagelijks en zijn kritisch op de kwaliteit, maar deze föhn is echt een aanrader. Het duurde even om alle functies door te hebben, maar eenmaal gewend werkt hij top!

KimW 17-09-2024
  • Product getest

Mooie krullen zonder extra producten te gebruiken.

Ik ben zo dankbaar dat ik dit product heb mogen testen. Mijn dochter en ik hebben beide krullen en waren al een tijdje op zoek naar een betaalbare föhn met het speciale opzetstuk voor krullen. Nou die hebben we gevonden. Het is echt een mooi design, makkelijk te bedienen en is door dat het uitsteekt super voor lang haar. Het risico dat je haren in de föhn terecht komen is vrijwel onmogelijk.
Als je het normale opzetstuk gebruikt dan maakt het wel een stuk minder geluid dan met het grote opzetstuk maar het gaat om het resultaat en dat mag er zeker wezen. Zonder enige crème of lotion hebben we weer mooie krullen zonder dat het pluizig word.
Ik raad dit product dan ook zeker aan en we zullen deze na het testen ook zeker zelf aanschaffen.

Pluspunten

• Makkelijk in gebruik
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

• Maakt wel wat herrie met het grote opzetstuk

b***********@t********* 15-09-2024
  • Product getest
Ik heb deze föhn mogen testen, en ik ben zeer enthousiast over deze föhn. Het gebruikersgemak is zeer goed! Hij is zeer krachtig, en ook heel eenvoudig in gebruik, hij is ook licht van gewicht. Mijn haar werd snel droog, en was eenvoudig in model te krijgen. De föhn is luxe en mooi om te zien. Ik heb alle hulpstukken gebruikt, en deze zijn ook zeer eenvoudig te bevestigen op de föhn. Deze föhn is zeer zeker een aanrader voor iemand met lang haar. Het gebruikersgemak is zeer goed, ook is hij zeer krachtig. De handleiding is heerlijk eenvoudig. Het installatie gemak was ook eenvoudig. Echt een aanrader deze föhn!!