Voor mijn 70e verjaardag kreeg ik van mijn kinderen dit prachtige smalle wit geemailleerde etna fornuis. Het was wel ook mijn eigen keuze. Ook omdat ik graag een witte afdekplaat wilde, zodat de lelijke gasbuis erachter niet zo in het zicht is.
Een hele vooruitgang want van mijn aftands oude fornuis werkte de oven niet goed. Ik ben er heel blij mee. Kan weer heerlijke ovengerechten maken. Leuk is ook het lichtje in de oven en de makkelijke bediening. En een prachtige goedsluitende ovendeur met een mooi raam. De oven is electrisch en het koken op gas dat handig aangaat met een vonk. Even wennen dat de gasvlam duidelijk te horen is. Helaas zit een knopje wat scheef maar daar ga ik zelf niet aan klungelen. Jammer dat er geen lade onder het fornuis is gemaakt. Maar meestal schuiven die toch moeilijk. En het fornuis is wat licht uitgevoerd. Dunne pannendragers en dun plaatmateriaal met eenvoudige witte plastic doppen. Wel heel makkelijk schoon te maken. Praktisch ook de 2 losse pannendragers. Heel mooi zijn de zwart geemaillerde gasbranders.
Alles bij elkaar een aanrader.
Pluspunten
- Mooi geemailleerd wit smal fornuis
- Glazen ovendeur met lichtje
- Makkelijke bediening
- Zwart geemaillerde gasbranders
- 2 pannendragers
Minpunten
- Geen opberglade
- Dun plaatmateriaal
- Een scheve knop