Gebruiksgemak:
Het is een zeer gebruiksvriendelijke aerofryer. Het display is duidelijk (deze wordt verlicht als je hem aanzet), en makkelijk te bedienen. Ook is hij makkelijk schoon te maken omdat alle onderdelen te verwijderen zijn (je kan overal gemakkelijk bij).
Naast de programma's die erop zitten, kan je ook zelf tijd en temperatuur instellen. Helaas wordt hij niet automatisch eerst voorverwarmd als je hem aanzet en de temperatuur instelt, dit moet je zelf doen. Dit betekent een extra handeling, maar dit ervaar ik persoonlijk niet als storend.
Hij piept als hij klaar is, wat erg handig is.
Pluspuntje is het glazen venster. Je kan makkelijk even de inhoud controleren zonder de aerofryer te hoeven openen. Er brandt niet standaard een lampje in de aerofryer, maar er zit een knopje op om deze aan/uit te doen.
Er zitten 4 bakplaten bij, waarvan eentje die je helemaal onderin kan plaatsen om kruimels/vet op te vangen. Dit is heel handig, omdat het schoonmaken na gebruik hierdoor nog makkelijker wordt (geen vet/kruimels in de aerofryer zelf, maar op een uitneembare plaat).
Het draadmandje is niet heel makkelijk in gebruik. Het is wat lastig om het mandje er uit te krijgen aangezien hij dan erg heet is. Ook is het openen door de hitte van het mandje niet heel gemakkelijk.
Het snoer is niet heel erg lang, dus je moet hem relatief dicht bij een stopcontact plaatsen.
Design:
Mooi en strak. Door de vierkante vorm is hij makkelijk in een hoek te plaatsen, zonder dat hij meer ruimte inneemt dan nodig.
Werking:
Verschillende producten komen uitstekend uit de aerofryer. Bij de producten waar de bereiding voor airfryer op de verpakking staat, klopt dit ook precies.
Handleiding:
Persoonlijk vind ik de handleiding niet heel goed. Er staat een afbeelding in met 7 gemarkeerde onderdelen. De lijst somt er echter 8 op. Dit vind ik apart.
Ook geeft de handleiding aan dat er een 'L' op het draaimandje staat zodat je weet hoe deze geplaatst moet worden, maar deze is niet terug te vinden op het draaimandje zelf.
Er wordt niks aangegeven over het voorverwarmen van de aerofryer.
Conclusie:
Heel fijne aerofryer. Ik vind hem zeker aan te raden vanwege de uitstekende werking, en het gebruiksgemak.
Pluspunten
- mooie vormgeving
- makkelijk schoon te maken
- hoog gebruiksgemak
- uitstekende werking
Minpunten
- draaimandje onhandig in gebruik
- ontoereikende handleiding