Werkt oke:7. Wordt voor mijn gevoel snel warm, in een minuut of twee warm op 200graden celcius.
Bouw kwaliteit, gebruiksgemak gebruikerservaring minder: 6.
Voor het openmaken van de laden is het schuifje op de hendel van de laden niet bruikbaar: het schuifje is oncomfortabel en het hele lade systeem vereist te veel kracht om te openen.
Hoe ik de lade openmaak is als volgt, letop! De rvs platen worden ook oncomfortabel warm, dus trek eventueel een oven handschoen aan. Leg een hand boven op de machine, dan met je andere hand terwijl je het handvat van de lade vast pakt met de duim tegen de machine afzetten.
Het lade systeem bestaande uit de lade en binnen mand heeft veel speling, de lade kantelt ten opzichte van de mand. Schoonmaken van het systeem is makkelijk genoeg.
De ventilator van de machine vind ik behoorlijk lawaaierig, maakt meer lawaai dan mijn afzuigkap op de laagste stand.
Het signaal dat de de machine op temperatuur is of als de timer afloopt is hard in volume en niet "vriendelijk", die van de Philips Airfryers zijn veel aangenamer.
Dat alles gezegd te hebben, gelukkig gebruik ik het apparaat maar een keer in de week en hopelijk gaat die zo een jaar of wat mee.
Pluspunten
- Snel warm
- Relatief goedkoop
Minpunten
- Lawaaierige ventilator
- Onvriendelijk hard signaal
- Bouwkwaliteit lade systeem
- Lade systeem gaat stroef openen