Philips Airfryer HD9285/90 XXL Connected uit de 5000-serie - Reviews

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

Sander 04-02-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werk niet zoals verwacht

5,0
WIFI verbinding maken werkte niet. Net nieuw gekregen en retour voor reparatie. Nu al ruim vier weken weg. Nog niets vernomen over garantie.

Minpunten

• Lange reparatie tijd
  • Slechte communicatie

Salsabel 11-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

mooie grote airfryer met een top design

Wij zijn in de gelegenheid gesteld om deze airfryer te mogen testen rond de feestdag van 2023. Bij ontvangst dachten we dat het een groot apparaat zou zijn, want de doos was enorm. Bij het uit de doos halen viel het reuze mee. Het is een echt design apparaat. Werkt erg simpel en mooi die vooringesteld en programma's. Je kunt de programma's inkorten qua tijd en ook de temperatuur aanpassen. Wij gebruikten het apparaat voor 3 personen en dan is ie best flink. Een zak frites van 1 kg gaat er moeiteloos in en haal je er knapperig uit in 15 minuten. Geen vette hap en geen olie nodig. Wat zout erop en het is erg lekker. Bakken kun je ook met dit apparaat. Wij hebben een cake erin gebakken en dat gaat erg goed. Nadeel is het formaat. Je kunt hem niet zo groot bakken als in de oven, maar de smaak is prima. Tijd is ongeveer vergelijkbaar met de oven. De airfryer is simpel in gebruik, mooi design en genoeg accessoires om nog bij aan te kunnen schaffen. Nadeel is dat je wel ruimte moet hebben om hem op te bergen. Bij ons kon ie gewoon op het extra aanrecht staan bij de KitchenAid, waterkoker en espressomachine. Dus voor ons geen probleem met opbergen en weer tevoorschijn halen. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een fijne, mooie, degelijke en grote airfryer.

Pluspunten

• inhoud
  • design
  • snel op temperatuur

Minpunten

• veel opbergruimte nodig om te stallen