Wij hebben de Philips 2000 Series Airfryer 6,2L NA231/00 mogen testen.
Bij aflevering merkte ik meteen dat dit een licht apparaat is.
Op het aanrecht ziet hij er trendy uit, zeker met het kijkvenster.
De kabel is wel erg kort en je moet dus altijd met een verlengkabel werken of dicht bij een stopcontact zetten.
Wat dan wel weer handig is, is dat er een mogelijkheid is om de kabel netjes op te rollen als je de airfryer doe opbergen.
De bediening is makkelijk en snel het enige minpuntje is dat als je meerdere porties doet fryen je elke keer de tijd en temperatuur opnieuw moet instellen.
De Rapid Air-technologie is een fijne bijkomstigheid, al moet je wel af en toe even schudden om een gelijkmatig resultaat te krijgen.
De inhoud is ruim, maar wij hebben deze inhoud niet volledig gebruikt anders wordt de inhoud niet gelijkmatig warm en blijft dit slapjes.
Gedurende onze test hebben wij niet alle 13 opties kunnen testen, maar wat we gebruikt hebben was zeker de moeite waard en dan te weten dat er nog meer mogelijkheden zijn.
Wij zijn begonnen met zoete aardappel frietjes uit de diepvries, maar vonden dit niet echt een succes. Zal ongetwijfeld aan ons zelf liggen, gezien wij geen air fryer gewend zijn.
Vervolgens hebben wij kippenboutjes gemaakt en die waren lekker knapperig en nauwelijks vettig.
Wel even rekening houden met een iets langere bereidingstijd dan aangegeven op de meeste website.
Wij wilde graag proberen om een cake te bakken in de fryer, maar onze cakevormen paste niet. Dus ik heb een doosje met diverse accessoires gekocht om met name een cake te bakken. Resultaat was super, een lekkere cake die niet nat bleef en toch smeuïg.
Natuurlijk konden voor ons de verse gemaakte frietjes niet ontbreken.
En ik moet zeggen de air fryer is een blijvertje.
Pluspunten
- Venster met verlichting
- Kabel opberging
- Mooi design
Minpunten
- Elke keer opnieuw instellen
- Kabel is erg kort
- Geen handleiding meegeleverd