Deze airfryer hebben wij een aantal weken mogen testen. Wij hadden nog nooit een airfryer gezien met 2 lades. In deze kun je afzonderlijk dingen bereiden of alles op hetzelfde moment klaar laten zijn. Dat is wel heel handig. In een lade heb je ook nog de mogelijkheid om een rek te plaatsen zodat je 2 lagen kunt maken.
We hebben wel even moeten uitproberen wat de juiste stand van elk gerecht was. gelukkig was er een uitgebreide handleiding met tips. Wat ons goed beviel was om bijvoorbeeld cordon bleu of frikadellen klaar te maken. De kroketten bleken bleek, ondanks inspuiten met olie.
We hebben ook geprobeerd om er patat in klaar te maken. Maar daar ben je wel even de tijd voor nodig, want het kost een half uur om de patat goed gaar en knapperig te krijgen. En dat vonden we wel heel onhandig.
Al met al een mooi apparaat met veel ruimte. Voor een gezin t/m 4 personen is het goed te doen. Met een groter gezin kun je er wel vlees in bereiden bijvoorbeeld. Maar een hele patatmaaltijd gaat niet lukken, of je moet er heel lang de tijd voor nemen.
Pluspunten
- Splitsing in lades
- twee lagen binnenin een lade
- Afmeting, hoog dus praktisch op aanrecht
Minpunten
- werd heel heet, niet op kwetsbaar aanrecht zetten
- patat duur een half uur