Philips 1000 series NA120/00 Airfryer 1000-serie 4,2 l

Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 1000 series NA120/00 Airfryer 1000-serie 4,2 l op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

9,2

Klaaske2024 01-11-2024

Snel en stille Airfryer

Wij gebruiken heel vaak een Airfryer en omdat onze huidige al wat ouder is, denk een jaar of 10 en wat gebreken begint te vertonen vond ik het tijd om een nieuwere te proberen. Deze Philips 1000 series NA120/00 Airfryer 1000-serie 4,2 l is aanzienlijk stiller dan de vorige, ook het schoonmaken gaat stukken sneller en gemakkelijker. Top ontwikkeling. Dan het belangrijkste, hoe smaakt het eten uit de airfryer, dat is gewoon top, beter, lekkerder en sneller dan voorheen. We hebben patat en diverse snacks uitgeprobeerd. Patat is lekker knapperig en hetzelfde geldt voor de snacks. Ook warmde we pizza stukken op, kip en andere vleesproducten. Ook broodjes warmen we graag op in de airfryer. Veel simpeler en sneller als in de gewone oven. nadeel van deze airfryer is dat hij behoorlijk stinkt en de lade loopt niet zo soepel in en uit de airfryer.

Pluspunten

• stil
  • gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

• lade loopt stroep
  • stinkt (mogelijk alleen in het begin)

Onvoldoende

S************@g******** 31-10-2024
  • Product getest

Wij hebben de airfryer getest aangezien wij er nog geen hadden. We zijn over her algemeen erg tevreden met de airfyer aangezien hij snel opwarmt, makkelijk te onderhouden is en met slecht een draaiknop aan te zetten is. Ook is deze airfyer perfect als je niet veel ruimte hebt in je keuken. Een mooie prijs kwaliteit verhouding dus. Het enige nadeel dat wij er ervaarde was dat de producten soms langer nodig hadden dan op de verpakking stond.

KlaasWAG 31-10-2024

Super fijne goedkope airfryer

Na een paar weken de Philips 1000 Series Airfryer 4.2L NA120 te hebben getest, kan ik zeggen dat ik blij verrast ben door de prestaties. Ondanks dat het een budget airfryer is, werkt hij uitstekend. Voorverwarmen duurt maar een paar minuten, dus je kunt snel aan de slag. De bediening is heerlijk simpel met slechts twee knoppen: één voor de temperatuur en één voor de tijd. Zodra je de timer draait, begint hij direct te bakken zonder verdere instellingen. Het mandje is lekker glad en heeft een uitneembaar rooster, wat het schoonmaken echt eenvoudig maakt. Bovendien worden de snacks mooi krokant, ook aan de onderkant. Kortom, een airfryer die ondanks de lage prijs heel goed presteert. Eenvoudig, praktisch en hij doet precies wat je wilt!

Pluspunten

• Snel warm
  • Goedkoop

Minpunten

• Weinig functies/programmas

kmp 30-10-2024

Philips Airfryer NA 120/00 1000-serie 4,2 l

Deze airfryer hebben we mogen testen. Het is een basic-model. De temperatuurinstelling is mbv. een draaischijf. Dit werkt naar behoren. Verder zit er geen mandje in deze airfryer, maar een extra (uitneembare) bodem. Erg handig en in de vaatwasmachine schoon te maken. De resultaten van onze bakkunsten: friet is heerlijk knapperig na het flyeren. Ook allerlei snacks zoals frikadel, kroket en kaassoufflé worden goed warm en zijn erg smakelijk geworden. De tijd om te 'bakken' is vaak iets langer dan aangegeven. Kortom: fijne, goede airfryer!

Pluspunten

• Gemak bakken
  • Geen mandje
  • Simpel schoonmaken

Minpunten

• Draaischijf

Nathalie12321 30-10-2024

Heerlijk simpel en ideaal voor 2 personen

Wij mochten dit product testen en vergelijken met onze (andere merk) airfryer. Hij is aan de buitenkant even groot, maar qua inhoud past er veel meer in. Je hebt geen extra hangmandje maar een dubbele bodem waardoor het vet niet bij het eten kan maar het wel makkelijk schoon te maken is.
De airfryer zelf is simpel in gebruik door een draaiwiel voor temperatuur (enigszins stroef) en een draaisnelheid voor de timer (dit is net een eierkoker en tikt ook net zo)
Wij hebben de oven kroketten geprobeerd (top!), frietjes, krieltjes met schnitzel, een stoofpotje met de Philips bakassecoire (overheerlijk!). Al met al is hij simpel maar handig in gebruik en schoonmaak! Voor 2 personen ideaal!

Pluspunten

• Compact
  • Simpel in gebruik

Minpunten

• Tikkend geluid van timer
  • Temperatuur wieltje gaat stroef

m*******@h********** 30-10-2024

10,0
Hele fijne en prettige airfryer. Met name zeer geschikt voor basic producten zoals patat, snacks, mini pizza.
Het is een zeer licht van gewicht apparaat waardoor ik het er snel bij pak.
Patat wordt snel warm en heerlijk knapperig. Ook mooi bruin. Apparaat wordt door ons als gezin gebruikt. ( 4 personen) dit biedt voldoende ruimte voor patat en aansluitend snacks.
Apparaat is snel en makkelijk schoon te maken. Je doet de bak zo in een sopje.
Makkelijk te bedienend. Temperatuur met een draaischijf. Timer met een draaiknop. Enige nadeel dat de draaiknop niet meer terug kan als je deze te ver hebt opgedraaid. Al met al een heel fijn apparaat!

k***********@h********** 30-10-2024
  • Product getest

Super handige airfryer voor een klein gezin

10,0
Na heel veel jaar twijfelen om wel of niet een airfryer aan te schaffen, kregen wij de kans om deze airfryer te testen. Dit was de beste keus om dit te doen, want wat zijn wij blij met deze airfryer!
Er zit niet teveel poespas op en iedereen kan deze airfryer laten werken. Er zitten 2 draaiknoppen op. 1 voor de temperatuur wat in te stellen in van 80 t/m 200 graden en 1 waarmee je de tijd instelt.
De airfryer heeft een inhoud van 4,2 liter en is makkelijk te gebruiken voor een klein gezin. We hebben patat, loempia’s, mini pizza’s en kaassoufflés getest. Alles komt er mooi goudbruin uit en je hoeft er geen olie voor te gebruiken.
Je kunt er zelfs je snacks er weer mee opwarmen, zodat je weer een warme krokante pizza hebt die je was vergeten.
Soms moet je de tijden een beetje naar boven of beneden aanpassen, maar dit hoort natuurlijk ook bij hoe jij de gerechten zelf wilt eten.
Wij hebben in de testperiode de oven bijna niet gebruikt, omdat je de producten haast niet voor hoeft te verwarmen.
De airfryer heeft een mandje en een rooster die heel snel zijn afgewassen of in de vaatwasser kunnen.
Het enige minpuntje is dat je de airfryer aan kunt zetten zonder dat de stekker erin zit. Vergeet dit dus ook niet!
Al met al zijn wij superblij met deze airfryer en wij kunnen niet meer zonder.

Pluspunten

• Komt geen olie aan te pas
  • Geen vieze vetlucht door je huis
  • Prijs-kwaliteitsverhouding is top
  • Kan niet meer zonder airfryer

Minpunten

• Airfryer kan aan zonder de stekker erin te steken
  • Geen aan-uit-knop of lampje dat brandt

RG020 28-10-2024

Veelzijdige no-nonsense airfryer

Het product voldoet aan mijn verwachtingen.Het is een eenvoudig model airfryer, maar prima geschikt voor kleinere gezinnen en mensen die geen behoefte hebben aan een complex gadget, maar een degelijk keukenapparaat zoeken. Het is echter wel een super veelzijdige machine! Bakken, opwarmen, vervanging van frituren etc. Ik heb het apparaat een aantal weken kunnen testen, maar ik blijf nieuwe toepassingen zien. Voor een deel vervangt het ook de oven, omdat het veel sneller opwarmt en de resultaten erg goed zijn.
Wat mij opvalt ten opzichte van andere, soortgelijke machines, is dat deze airfryer geen separaat mandje heeft dat in de binnenpan past, maar de binnenpan is tegelijkertijd ook de mand. In plaats van een mandje is er een losse plaat die met vier rubbers in de hoeken op de bodem van de pan geplaatst kan worden. De gaten in deze plaat zijn groter dan een mandje, maar niet zo groot dat eten er tussen kan vallen. Hoogstens bij kleine stukjes friet etc. Dit kan een nadeel zijn, afhankelijk van wat je wil verwarmen. De plaat is wel eenvoudig schoon te maken, iets wat ook geldt voor de pan zelf. Dit gaat nog makkelijker door de anti-aanbaklaag waarmee de hele pan en plaat bekleed zijn. Hierdoor moet je er wel voorzichtig mee omspringen, om geen krassen of andere schade aan te richten.
De pan voldoet aan mijn verwachtingen, de prijs/kwaliteitverhouding is goed en ik hoop er nog lang plezier van te hebben!

Pluspunten

• Eenvoudig
  • Warmt snel op
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Veelzijdig in toepassingen
  • Ruime binnenpan

Minpunten

• Kwetsbare anti-aanbaklaag aan binnenkant
  • Geen filter voor geurtjes

K4run 25-10-2024

Simpele maar goede airfryer

Mijn eerste airfryer en hij bevalt heel erg goed! Ooit, lang geleden al eens een andere airfryer kort in huis gehad, maar die snel geretourneerd omdat zowel het huis als het eten enorm naar plastic gingen ruiken en smaken. Dus dat was even spannend bij deze airfryer. De plastic geur was er de eerste keer verwarmen wel even, maar na een flinke tijd airfryer aan op volle warmte, verdween de geur vrijwel gelijk. En na drie keer gebruik, was de geur weg.

De airfryer is simpel, maar doet wat ie moet doen. De frietjes worden heerlijk knapperig (ik gebruik de frietjes uit de koeling). Gemarineerde kippendijfilet werd lekker mals en knapperig van buiten. Afbakbroodjes zijn zo klaar, wel de temperatuur wat lager zetten, want anders wordt de buitenkant behoorlijk donker, en is de binnenkant nog niet klaar. Zoete aardappelfrietjes ook heel lekker. Kortom een blijvertje.

Zoals aangegeven een hele simpele airfryer. Hij heeft twee draaiknoppen, 1 voor de temperatuur en 1 is een kookwekker die je niet heel precies kunt instellen. Dus gebruik er altijd een timer bij. Maar doet wat ie moet doen en resultaat is goed.

Pluspunten

• Goed resultaat
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

• Timer is niet zo precies
  • Knoppen lastig af te lezen

v******@g******** 23-10-2024
  • Product getest

Handig en makkelijk in gebruik vooral bij kleine keukens.

10,0
Ik heb dit produkt gekozen omdat ik niet zoveel ruimte in mijn keuken heb en daarvoor is het ideaal omdat je het in plaats van een oven en fryer ernaast makkelijk kan gebruiken ineen. ik bak kippetjes in 20 minuten gaar en warm broodjes op in minder dan 5 minuten. De fryer is makkelijk in gebruik en ik kan het mandje zo in de vaatwasser stoppen als ik hem wil reinigen. ook handig dat er geen vette vingers te zijn zijn op het matte ontwerp aan de buitenkant. Heel erg blij mee!

Pluspunten

• Makkelijk in gebruik

IBou123 21-10-2024
  • Product getest

Perfecte airfryer voor 1 of 2 personen!

Ik heb airfryer de afgelopen weken kunnen testen en ik heb niks anders dan lof! De airfryer komt goed verpakt en ziet er op het eerste gezicht heel strak en modern uit.

Bij het eerste gebruik valt je direct op dat het apparaat gebruiksvriendelijk is. Dit doordat je maar 2 dingen hoeft te doen, namelijk de temperatuur instellen en tijd en dan gaat de airfryer bakken.

Bijna alles wat je erin stopt, komt er snel goed gebakken en krokant uit. Zelf gebruik ik geen of nauwelijks olie, omdat ik dit niet nodig vind. Afhankelijk van je eigen smaak, kan je iets meer olie erop te doen. Ik gebruik het voor van alles (patat, vlees, groenten en broodjes)!

Schoonmaken is ook een eitje, of je het nu met de hand wil doen of de uitneembare onderdelen in de vaatwasser wil doen. Het kan beiden.

In het kort is dit de perfecte airfryer voor dagelijks gebruik voor 1 tot 2 personen!

Pluspunten

• Ontwerp
  • Gebruikersgemak
  • Formaat

Minpunten

• Niet geschikt voor grote(re) gerechten met meerdere ingredienten

Duncank 16-10-2024

Stil en compact

10,0
Dit was onze eerste airfryer, we mochten deze een paar weken testen.

Dit compacte en stille apparaat maakte onze oven grotendeels overbodig de afgelopen weken. De ogenschijnlijk kleine lade bood telkens meer dan genoeg ruimte om voor twee personen iets te bakken of verwarmen, en het eindresultaat was elke keer precies zoals we hoopten, en meestal sneller dan verwacht.

Het apparaat is eenvoudig in gebruik; je bakt direct in de lade, zonder extra mandje, kunt bovenaan een knop draaien om de temperatuur in te stellen en daaronder aan een knop om de tijd in te stellen; verder niets. Tijd instellen = bakken. Die knop dient ook als timer en draait wel wat stroef en is op afstand ook minder makkelijk af te lezen als een verlicht display met de minuten erop; dat zorgt ervoor dat je het van iets dichterbij in de gaten moet houden als je halverwege even wilt roeren of husselen.