Ik heb de Airfryer een tijdje mogen testen in ruil voor een review. Wij waren niet in het bezig van een Airfryer dus dit was voor ons meteen een kennismaking. De Airfryer is een geweldig apparaat en zeker een aanrader.
Hieronder mijn bevindingen.
Gebruiksgemak (Twee Manden)
Een van de opvallendste kenmerken van de Philips NA352/04 is het dual-basket systeem. Het hebben van twee aparte manden is een grote plus, vooral voor gezinnen of voor mensen die graag verschillende gerechten tegelijk willen bereiden. Dit systeem stelt gebruikers in staat om tegelijkertijd twee verschillende gerechten te bereiden zonder dat de smaken zich vermengen. Bijvoorbeeld, je kunt in de ene mand frietjes bakken terwijl je in de andere mand een stukje kip grilt. De manden waren niet heel groot, dus je moet wel rekening houden als je met meerdere mensen gaat eten.
Time-functie (Synchronisatie van Kooktijden)
De time-functie van de Philips NA352/04 is handig. Het apparaat kan automatisch de kooktijden in beide manden synchroniseren, zodat alle gerechten gelijktijdig klaar zijn om te serveren. Dit betekent dat je niet meer hoeft te jongleren met verschillende timers of je zorgen hoeft te maken over het te vroeg afkoelen van gerechten.
8 Voorgeprogrammeerde Instellingen
De Airfryer heeft 8 voorgeprogrammeerde instellingen die het koken nog eenvoudiger zouden kunnen maken. Deze instellingen zijn ontworpen voor populaire gerechten zoals frietjes, kip, vis, en groenten, en zorgen ervoor dat de gerechten altijd op de juiste temperatuur en tijd worden bereid. Zelf hebben we die voorgeprogrammeerde instellingen niet gebruikt omdat vaak de tijden of de temperatuur niet overeen kwamen met de beschrijving.
Onderhoud van de Airfryer
Het onderhoud is eenvoudig . De uitneembare manden en lade zijn vaatwasmachinebestendig, wat het schoonmaken aanzienlijk vergemakkelijkt. De binnenkant van de airfryer is voorzien van een antiaanbaklaag, waardoor etensresten niet blijven plakken en eenvoudig verwijderd kunnen worden. De manden deden wij meestal na gebruik in de vaatwasser. De lade's deden we met een sopje omdat ze anders best wel veel ruimte innemen in de vaatwasser.
Rapid Air-technologie voor Perfecte Resultaten
Deze technologie circuleert hete lucht snel en gelijkmatig rond het eten, wat resulteert in knapperige buitenkanten en sappige binnenkanten zonder dat er veel olie nodig is. Ook zonder olie te gebruiken krijg je een prima resultaat. Het heeft mij echt verbaast hoe knapperig de producten werden.
Conclusie
Ik vind de Airfryer echt een aanrader. Zeker als je nog niet eerder een Airfryer hebt gehad is dit echt een uitkomst. De kleur vond ik erg mooi. Het is wel een groot apparaat wat veel ruimte inneemt. Wij hadden een mooi plekje waar die kon staan en stond ons niet in de weg. Ook heb je na gebruik geen last van vieze luchtjes. Wel vind ik de prijs aan de hoge kant.
Pluspunten
- mooi apparaat
- makkelijk en snel
- veel mogelijkheden