Wat een geweldige pan, gezond koken in een handomdraai!
Wat kun je veel soorten gerechten maken in deze hetelucht friteuse en niet te vergeten je kunt er ook heerlijk in bakken. Er is zoveel meer mogelijk met deze pan dan alleen frietjes bakken.
De gerechten die wij er in hebben gemaakt, komen er gaar uit en zijn zeer goed van smaak en je hebt ook nog eens tijd winst. De mannen vonden die worsten die bereid waren in de hetelucht friteuse lekkerder dan dat ze in de pan gebakken worden.
Wij vinden de frietjes fantastisch en lekkerder dan uit het vet. De frietjes zijn krokant, zacht van binnen en de smaak is goed. Ook de snacks zijn heerlijk uit deze pan, worden lekker krokant.
Wat ook handig is als de pan er toch staat, is om er een tosti in te bakken, dit gaat ook prima.
Wij zijn erg enthousiast en de mogelijkheden met deze pan lijken oneindig en wij gaan dan ook nog even door met recepten uitproberen. Inimini minpuntje het zou leuk zijn als er een receptenboekje bij wordt geleverd. De bediening van de pan is heel simpel en makkelijk door de tip toetsen en de bak waar het gerecht in gaat mag in de vaatwasser.