Gourmet is altijd erg gezellig alleen raad ik dit gourmetstel niet aan. Vergeleken met andere, van hetzelfde merk, is deze best aan de prijzige kant en minder van kwaliteit.
* Moet vaatwasser bestendig zijn alleen was er al 1 pannetje die het niet overleefd had. (houten handel was los)
* Pannetjes "wiebelen"
* De bovenplaat wordt niet evenredig verwarm waardoor er aan de randen en hoeken een groot temperatuurverschil is. Dit is ook waar de pannetjes moeten hetzelfde verhaal.
* De draaiknop voor temperatuurinstelling is niet in etappes/standen
* Er wordt in de handleiding aangegeven deze bij aanzetten op hoogste stand te zetten. Zag nergens iets over daarna wat verlagen. Denk dat je dan snel verbrand vlees zou hebben.
Is het allemaal zo erg? Nee, dat ook weer niet want het is en blijft gourmet en altijd geschikt voor een volle buik en uren spraakstof. Daarna moet die natuurlijk weer schoongemaakt worden en dat gaan bij dit stel wel heel goed, kan overal netje bij. Het stroomsnoer is ook lang genoeg en dit is weer een stuk beter als bij andere merken.
Jammer maar helaas, dit product raad ik echt niet aan en zeker niet voor de prijs.
Pluspunten
- makkelijk te reinigen
- lang stroomsnoer
Minpunten
- Niet geschikt voor de vaatwasser
- Kwaliteit pannetjes laten de wensen over
- koude zones