De Philips GardenCare 3000 series heb ik nu een goede 2 maanden in gebruik, en ik deel graag de mijn ervaring met dit fijn stukje techniek van Philips.
Ik ben overwegend tevreden over na mijn eerste ervaringen met deze robotgrasmaaier, en zou graag de hulp van Philips klantenservice speciaal willen benoemen bij het helpen bij de installatie. Verdient een pluim voor de service !
De robotgrasmaaier zelf bestaat uit simpele onderdelen en komt al redelijk compleet vanuit de doos. Gemak bij installatie is meegenomen in het design, waardoor er minimale eigen gereedschappen nodig zijn. De handleiding was wel best ingewikkeld, maar de HomeID app van Philips had nog wat handige tips en plaatjes om te helpen bij installatie. Met de Home ID app kan men ook de robotgrasmaaier instellen en besturen.
Daarnaast nog veel onderdelen meegeleverd zoals vervangende maaimesjes voor het 1e service interval na 150 maai uren, en meer dan voldoende meegeleverde ankers om de bekabeling vast te leggen. Ook het basis station van de robotmaaier komt compleet aangeleverd, en de stroomkabel heeft een extra uitloopstuk waardoor de bekabeling voor stroom netjes kon worden weggewerkt na de eind installatie.
Het installeren zelf is met een beetje handigheid zelf te doen. het basis station had ik snel geïnstalleerd, en de robot zelf ook. Desondanks had ik een probleem met de bekabeling waardoor de app / Wi-Fi niet goed aansloten op de robot bij de 1e installatie door mijzelf. Doordat ik het probleem niet zelf kon oplossen, de hulp ingeroepen van Philips Aftercare.
Na een bezoek van het Philips Aftercare team, is de robot goed aangesloten. Zeer dankbaar voor de hulp en daarna weinig problemen gehad met verbinding en Wi-Fi. het team heeft de robot aangesloten en is netjes weggewerkt bij de schuur in mijn tuin, en daar ook op het stroomnet aangesloten.
Nu de prestaties van de maaier; De robotmaaier is goed en bijna handsfree in te stellen / besturen via de HomeID app. De snelheid, het maaipatroon en zelfs het dagelijks maaischema valt in te stellen via de app.
Ondanks dat mijn grasveld niet mooi egaal is, doet de robot zijn werk goed, en pakt behalve de uiterste randen mooi het grasveld mee. Het gras kan de eerste paar weken niet geheel kort worden gemaakt i.v.m. de geleidingskabel die nog blootligt. Die zal na enkele weken in de grond zakken, waardoor het gras korter kan worden gemaaid. Vooralsnog maait de robot goed, en houdt het gras op de juiste hoogte door een dagelijks maaischema. De uiterste randen van de tuin die de robot kan meenemen, maak ik zelf gelijk met een handmaaier.
De maaier navigeert zichzelf doormiddel van de geleidingskabel en GPS. Het had voor mij mooier geweest als de robot de geleidingsdraad maar 1x nodig had gehad om in te leren, en daarna zelfstandig met GPS kan navigeren. De robot heeft 2x per ongeluk de kabel losgetrokken. Deze kon ik daarna ik simpel weer kon herstellen. De dikte van de kabel vind ik ook net iets te dun en kwetsbaar, en misschien een tip tot verbetering voor Philips.
Verder kan de robot zichzelf goed manoeuvreren door de tuin en kan zelfstandig de meeste obstakels ontwijken. Wel heb ik de robot nu 2x moeten helpen omdat deze vastliep. Ik kreeg toen ook een melding van de storing op mijn telefoon en kon toen de robot weer goed plaatsen. 1 voordeel is ook de regensensor op de robot, zodat de robot op regenachtige momenten zichzelf terug naar het basis station verplaatst.
Concluderend kan ik stellen dat de robotmaaier een fijn apparaat is, die daadwerkelijk een verschil maakt in de tuin. Het bespaart tijd en moeite door moeiteloos en zelfstandig het gras te onderhouden. Ik kijk er naar uit om deze in gebruik te houden. Een uitstekende partner in de tuin !
Pluspunten
- Installatiematerialen bijgeleverd
- Nagenoeg handsfree en zelfstandig
- Uitgebreide mogelijkheden in HomeID app
- Maairesultaat
- Minimaal onderhoud en lange service periode
Minpunten
- Afhankellijk van geleidingskabel
- Geleidingskabel mag dikker en robuuster