De speaker heeft een mooi formaat voor op een (boeken)plank of op een kast in de huiskamer of keuken.
Het geluid is prachtig gebalanceerd en ruimtelijk. Op een laag volume is het perfect muzikaal behang, maar op een hoog volume een echte party-starter. Ik heb de speaker ook gebruikt bij het kijken van films op mijn laptop, wat een echte bioscoopervaring gaf!
26-03
===================================
De speaker is zwaarder dan ik dacht, maar ook erg mooi ontworpen. Het staat modern, maar niet te opvallend op bijvoorbeeld een boekenplank, of op een houten vloer. De speaker heeft geen interne accu, maar de continue stroom voorziet ook continue geluidskwaliteit! De speaker vult de ruimte met zeer prettige achtergrondmuziek, tot overweldigend vol geluid! Koppelen via Google Home en mijn Chromecast werkte helaas erg instabiel. Het is heel even gelukt, waardoor ik wel even een fantastisch bioscoopgeluid creëerde! Dialogen waren haarscherp en surround-effecten waren sterk . Iedere muziekstijl (bijv. Deephouse, Jazz, Hip-hop, Funk, Klassiek, Rock) komt volledig tot zijn recht. De zang of rap klinkt helder, diverse gitaren zijn goed te onderscheiden, de hoge tonen zijn helder en de bassen zijn heel krachtig, maar niet overheersend. Echt een genot!
Pluspunten
- Ruimtelijk geluid
- Gemakkelijk te installeren en te bedienen
- Stembesturing werkt accuraat.
- Prachtig design, mooie kleur brons/bruin
Minpunten
- Geen accu, dus altijd een stroomaansluiting nodig